ŞEHRİVAN ÖZEL: HAMİT KARAKUŞ - Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu, her yıl Haziran’ın ilk Pazar günü “Dünya Kahvaltı Günü” olarak kutlama kararı aldı.

Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın öncülüğünde Vanlılar, kenti dünya çapında bir ’Marka Şehir’ yapmak için aylar öncesinden başladıkları ’Dünyanın En Kalabalık Kahvaltı Sofrası’ organizasyonu başarıyla tamamladıktan sonra Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu, bir ilk daha imza attı. Van TSO Yönetim Kurulu her yıl Haziran’ın ilk Pazar günü “Dünya Kahvaltı Günü” olarak kutlama kararı aldı. 

TAKVA: İLK KUTLAMA 7 HAZİRAN 2020 PAZAR!

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, kararı sosyal medya hesabından duyurdu. Takva, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Bütün dünyaya sürpriz bir haber vereyim o halde! Bugün Yönetim Kurulumuz, Her yıl Haziran’ın ilk Pazar gününü “Dünya Kahvaltı Günü” olarak kutlama kararı aldı. İlk kutlama 7 Haziran 2020 Pazar! Dışarıda kahvaltı İçin çalışmaya başlıyoruz.” İfadelerini kullandı. 

İşte Takva’nın sosyal medyadan duyurduğu karar…

Editör: TE Bilisim