ŞEHRİVAN HABER: MEHMET ALİ EKİNCİ

Van Edebiyat Mahfili; yazar ve şairleri Van’da ağırlamaya ve kentte edebiyat alanında önemli çalışmalara imza atmayı sürdürüyor. Kurulduğu günden bu yana yazar ve şairleri Van’da okuyucularıyla bir araya getiren Van Edebiyat Mahfili’nin düzenlediği imza ve söyleşi günleri de hız kesmeden devam ediyor. Kente yeni bir soluk getiren ve edebiyat havasını Van’da estiren Van Edebiyat Mahfili, önümüzdeki günlerde yazar Kerem Bakıcı ve Eylem Ata Güleç’i Van’da ağırlayacak. Öykü yazarı Kerem Bakıcı ve Eylem Ata Güleç, 27 Ağustos Cumartesi günü saat 16:00’da Van Edebiyat Mahfili ve Üvercinka Kültür Sanat Akademi iş birliği ile Üvercinka Kültür Sanat Merkezi’nde kentteki okuyucularıyla buluşacak. Hem söyleşi hem de imza günü gerçekleştirecek olan yazar Kerem Bakıcı ve Eylem Ata Güleç’in kitapları okurlara ücretsiz olarak sunulacak.

KEREM BAKICI KİMDİR?

Kerem Bakıcı 1987 yılında Diyarbakır’ın Hazro ilçesinde doğdu. İnönü Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü mezunu. Yeni Türk Edebiyatı anabilim dalında yüksek lisans eğitimine devam etmekte. Öyküleri 2014 yılından bu yana “kitap-lık”, “Varlık”, “Öykü Gazetesi”, “Sarnıç”, “14 Şubat Dünyanın Öyküsü”, “Lacivert Öykü” ve “Şiir Dergisi”, “Karahindiba”, “Masa” gibi çeşitli dergilerde ve “Galapera Fanzin”de yayımlandı.

EYLEM ATA GÜLEÇ KİMDİR?

Eylem Ata Güleç 1981 yılında Diyarbakır’da doğdu. Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde Kimya Öğretmenliği okudu. “Boşlukta Büyüyen” adlı ilk öykü kitabı 2016’da yayımlandı. Bu kitaptaki öykülerden bazıları “kitaplık”, “Notos”, “Sözcükler” dergilerinde çıktı.

Editör: TE Bilisim