Özellikle kadın ünlüler, birbiri ardına moda ve kozmetik sektörüne adım atarken Kıvanç Tatlıtuğ da benzer bir hamlede bulunacak. Takvim'de yer alan habere göre; moda sektörüne atılmak için araştırmalara başlayan yakışıklı oyuncu, kuşkusuz en çok eşi Başak Dizer'in stil danışmanı olmasına ve bu alandaki zevkine güveniyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'u harekete geçiren ise birçok kez üst üste anlaştığı ünlü kot markasının satışlarındaki büyük artıştı. Her giydiği dünyanın dört bir yanındaki hayranları tarafından kapışılan ünlü oyuncu, kendi adını taşıyan bir moda markası yaratmaya karar verdi.

Şimdilik yalnızca erkek

Erkek giyimle startı vermeyi planlayan Kıvanç Tatlıtuğ, daha önce de bir et dükkanı açmayı planlamış ancak yiyecek sektörüne yabancı olduğunu düşününce vazgeçmişti.

Kıvanç Tatlıtuğ, iki yıl birlikte olduğu stil danışmanı Başak Dizer’le 2016 yılında Paris’te nikah masasına oturdu.

Başak Dizer, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda, "Kıskanç mısın?" sorusuna "Yok, hiç kıskanç değilim. Arkadaşlarım da 'Hiç kıskanmaz mısın?' der. Benim yapımda yok. Aramızda hiç böyle bir problem olmadı" yanıtını vermişti.

Sağlıklı ilişkinin sırrı

Başak Dizer, Kıvanç ile ilişkisinin sırrını şöyle açıklamıştı; "Evliliğimle göz önünde olmak benim seçimim değildi. Öyle gelişti, elimde olan bir şey değil. Evlenmeden önce de aynı sektörde olduğum için işim gereği çok sakin bir sosyal hayatım yoktu. Tabii, evlilikle bu çember genişledi. Evliliğinizi ve özel hayatınızı ne kadar gizli yaşarsınız dışardan o kadar az müdahale yapılıyor, o kadar az konuşuluyorsunuz. Bir de yapı gereği zaten ben özel hayatımı ortada yaşamayı seven bir insan değilim. Kıvanç da aynı şekilde. Evliliğin en önemli yapı taşı saygı ve anlayış."

Kıvanç’a çok gülüyorum'

Başak Dizer, son dönemlerde en çok güldüğü şeyleri anlatırken “Komik bir ortağım ve komik bir Whatsapp arkadaş grubum var. Onlara gülüyorum. Bir de Kıvanç’a çok gülüyorum tabii. Evde devamlı taklit, mizah yapar, kafasında hemen yazar ve oynar" demişti.

(POSTA)

Editör: TE Bilisim