Acun Ilıcalı'nın Exxen platformuyla yeni yılda ortalığı kasıp kavurmaya geliyor. Birçok ünlü ismi platformunun bünyesine katan Acun Ilıcalı hazırlıkları tamamladı.

Platformun Twitter hesabından merakla beklenen dizilerin afişleri yayınlandı. Exxen'in Twitter hesabında yaklaşık 13 bin takipçisi bulunuyor.

İşte Exxen'in yayınladığı afişler...

Şeref Bey

Merakla beklenen 'Şeref Bey' dizisinin afişi paylaşıldı.

Şeref Bey dizisinin kadrosunda; Haluk Bilginer, Songül Öden, Devrim Yakut, Şükran Ovalı, Ertan Saban, Serhat Kılıç, Ahmet Rıfat Şungar gibi isimler yer alıyor.

Tolgshow

Tolga Çevik'in sevilen gösterisi Tolgshow, filtresiz yeni yılda ekranlara gelecek.

Gibi

Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç, komik skeçlerden oluşan 'Gibi' dizi de platformun güçlü dizileri arasında gösteriliyor.

Konuşanlar

Hasan Can Kaya’nın hazırlayıp sunduğu, 'Konuşanlar' programı 1 Ocak'tan itibaren Exxen platformunda olacak.

Acun Ilıcalı ile anlaşmasının ardından Youtube'dan tüm videolarını kaldıran Hasan Can'ın afişine Twitter'da tepkiler çığ gibi geldi.

Afişin altına "konuşsun kendi kendine", "güzel bir satış hikayesi", "gülmek bile paralı oldu", "unutma seni sen yapan bizdik" yorumları yapıldı

Sihirli Annem

Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Nisa Aksongur'un  kadrosunda yer aldığı bir zamanların efsane dizisi de Exxen'de yer alacak.

Sihirli Annem'in afişi Twitter'da tepkiyle karşılandı. Birçok takipçisi "eskisi gibi olmaz", "aynı tadı vermez" yorumları yaptı.

Acun Ilıcalı geçtiğimiz gün platform için bin 500 kişiye istihdam ettiğini söylemişti.  Ilıcalı'nın platform için harcadığı para ise dudak uçuklattı.

Platform için yıllık 900 milyon TL ödediğini belirten Ilıcalı, Exxen için reklamlı ve reklamsız olarak iki seçenek sunacağını ve reklamlı olanın daha uygun fiyatlı olacağını söylemişti.

Exxen'de Hükümsüz dizisinde yer alacağı açıklanan Özgü Namal geçtiğimiz hafta diziden ayrıldığını duyurmuştu. Dizide Namal yerine Sedef Avcı ve Hande Soral'a teklif götürülmüştü.

Editör: TE Bilisim