Sanatçının çektiği klipte Van’ın tarihi yerleri, otlu peyiri ve en önemlisi Van kedisi yer aldı. Van gölünün doğal güzelliğini unutmayan sanatçı bu eser ile şehrin tanıtımına büyük katkı sağlaması bekleniyor.

Son yıllarda yıldızı parlayan Van’ın bu tarz eser ve çalışmalarda yer alması marka değerini artırıyor. Doğunun incisi olarak adlandırılan şehir özellikle İran ve Iraklı turistlerin cazibe merkezi konumunda. Sınıra yakın olmasının yanı sıra gelişmişliği doğal ve kültürel güzelliği şehri odak noktası haline getiriyor. Bütün dikkatleri üzerine toplayan inci konumunda olan Van damak tadı ve meşhur kahvaltı kültürü ile her seferinde olduğu gibi şimdi de adından söz ettiriyor.

Helal olsun Sana Rojda

Van’lı iş adamlarından Rojda’ya destek geldi. GEVER Turizm ,YCS yönetim kurulu Bşk. Van Tso Turizm komitesi Bşk Yrd. Taner Baskın yaptığı açıklamada ” Rojda kürt müziğinin güçlü bir sesi ve kıtalar arası marka haline geliş bir sanatçı, yaptığı eser ile şehrimizin tanıtımına katkıda bulunmuştur, Şehrimizin Marka değerini artırmıştır dedi.”

Baskın “şehrimiz üç ülkenin sınırında bulunan inci hükmünde ve turizm cenneti olma yolunda hızla ilerliyor, tarihi yerlerimiz doğal güzelliklerimiz ve en önemlisi kültürel zenginliklerimiz keşfedildikçe ziyaretçi kat sayısı artıyor. Bu sebepten şehrimize böyle bir katkıda bulunan Rojda’ya teşekkür ederiz. Bütün sanatçılarımızdan aynı katkıları bekliyoruz kültürel zenginliklerimizi tüm dünya’ya tanıtalım ifadelerini kullandı.

(bedirhaber.com)

Editör: TE Bilisim