ATV'nin en çok izlenen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'in sunucusu Kenan İmirzalıoğlu, Cihangir'de kameraların objektifine takıldı. İmirzalıoğlu'nun açıklamaları arasındaki Kurtlar Vadisi Kaos detayı hayranlarını sevindirdi.

İlk olarak yeni normalleşme adımlarının atılmasıyla ilgili fikirlerini söyleyen İmirzalıoğlu, şunları söyledi:

 "Evde bebek olduğu için biz fazla normalleşemiyoruz. Tedbirler devam ediyor. İnşallah yaza kadar sağlıklı bir şekilde normale döneriz. Pandemi artık herkesi yormaya başladı."

Sıklıkla yeniden ekranlara geleceği söylenen, bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi Kaso'a dair ise Kenan İmirzalıoğlu, sevindiren şu açıklamayı yaptı:

"Arkadaşlar teklif geldiğini ben de gazeteden öğrendim.

"Arkadaşlar oyunculuğu bırakmadık. Herhangi bir teklif yok ancak gelen bir teklif olursa neden olmasın."

Öte yandan geçtiğimiz günlerde de Fulya'daki özel bir hastaneden çıkarken görüntülenen Kenan İmirzalıoğlu, gazetecilere yaptığı samimi açıklamaları ile magazin gündeminde dikkatleri üzerine çekmişti.

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan İmirzalıoğlu, "Bu kez Lalin'in kontrolleri değil, benim kontrollerim vardı. Herhangi bir sıkıntı yok. Sadece kontroldü. Pandemi sebebiyle bildiğiniz gibi evde sağlıklı bir şekilde vakit geçirmeye çalışıyoruz" açıklamasını yapt

Gazetecilerin yeni projelerini sorması üzerine Kenan İmirzalıoğlu, "Şu an netleşmiş hiçbir şey yok. Birtakım haberler duyuyorum, bunları sizler gibi ben de medyadan okuyorum" şeklinde konuştu.

Yakışıklı oyuncuya, ev aldıkları ve yazın Bodrum'a taşınacakları yönündeki haberler de soruldu. İmirzalıoğlu, "Yok, bu haberleri de sizlerden duyuyorum. Başka neler var?" ifadelerini kullanarak, kahkaha attmıştı.

Kızı Lalin ile ilgili konuşan Kenan İmirzalıoğlu, "Yavrunun büyümesini görüyoruz. Kız-baba ilişkisini ileride daha iyi koruyacağız herhalde. Çok güzel bir şey. Allah isteyen herkese nasip etsin. Çok özel duygular..." demişti.

Oyuncu, "Sosyal medya kullanmıyorsunuz. Çok büyük bir kitleniz var. Instagram hesabı açmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna "Instagram hesabı açmayı hiç düşünmüyorum. Böyle huzurum, keyfim yerinde. İhtiyaç da duymuyorum." verdiği yanıt ile dikkat çekmişti.

Eşinden de bahseden İmirzalıoğlu, "Sinem'in keyfi yerinde" diyerek evinin yolunu tuttu.

Editör: TE Bilisim