ŞEHRİVAN ÖZEL.- Türkiye'nin restoren zincirlerinden birisi olan Baydöner'in bugün yayınlanan reklam filmi bir anda en çok izlenen ve konuşulan reklam filmi oldu.

Ramazan ayı reklamında hayat pahalılığına ince göndermeler yapan reklam filmindeki ifadeler dikkat çekerken, reklam filmi kısa sürede büyük yankı uyandırdı. Türkiye ve yurt dışında toplam yüzün üstünde şubesi bulunan firmanın reklam firmi siyasi mesajl olarak da yorumlandı. Öte yandan reklam filminde hayat pahalılığından, Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan istifa eden Berat Albayrak döneminde uygulama konan ve büyük tepki çeken kalıcı yaz saati uygulamasına, herkesin yurtdışına taşınmasından benzin fiyatlarına kadar birçok konuda mesajlar veriliyor.

Reklam filmi büyük tartışmalara yol açarken firma akşam saatlerinde o reklam filmini yayından kaldırdı.

Buna rağmen tartışmalar ve yorumlar hız kesmedi. En çok tartışılan konu ise firmanın sahibi oldu.

O FİRMANIN SAHİBİ VANLIYMIŞ!

Reklam filminin ardından gözler bir anda firmanın sahibi Levent Yılmaz'a çevrildi. Herkesin merak ettiği Yılmaz'ın kim olduğu tartışılırken o ismin Vanlı olduğu ortaya çıktı.

LEVENT YILMAZ KİMDİR?

Baydöner markasının sahibi Levent Yılmaz'dır. Levent Yılmaz, 1968 yılında Van'ın Erciş ilçesinde dünyaya geldi. Ege Üniversitesi Eczacılık Bölümü'nden mezun olan Yılmaz, Dokuz Eylül Üniversitesi, işletme yüksek lisansı yapmıştır. Baydöner Yönetim Kurulu Başkanı'dır. 54 yaşındaki Levent Yılmaz, Ebru Yılmaz'la evlidir. Bade ve Cem adında iki çocuğu vardır. 

Editör: TE Bilisim