Survivor 2017'nin ünlüler takımı şekillenmeye başladı. Survivor 2017'de sürpriz bir isim kadroya dahil oluyor..

Beşiktaş'ın unutulmaz oyuncularından İlhan Mansız'ın Survivor 2017 kadrosuna dahil olduğu gelen ilk haberler arasında…

Daha önce Çocuklar Duymasın dizisinin Havuç'u Furkan Kızılay'ın Survivor 2017'de yer alacağı duyurulmuştu.

İlhan Mansız

Hürriyet'in haberine göre; uzun yıllar Beşiktaş'ta top koşturan ve 2006 yılında geçirdiği trafik kazasının ardından futbolu bıraktığını açıklayan İlhan Mansız, Survivor 2017'nin ünlüler takımına dahil oldu.

Survivor önümüzdeki sezon Best Star adı altında yayınlanacak.

 

İşte 2017 Survivor yarışmacıları…

Nihat Altınkaya 2012 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında 1.olmuştur. Nihat Altınkaya, 28 Eylül 1979 yılında Karabükte doğmuştur. Manken ve Oyunculuk yapmaktadır. Nihat Altınkaya, ilk, orta ve lise eğitimini Karabük'te almıştır. Karabük Demir Çelik Lisesi'nde ve Ankara Emlak Bankası Spor Kulübü'nde iki sene profesyonel voleybol oynamıştır.

Liseyi bitirdikten sonra bir süre gece kulübünde güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlamıştır.Daha sonra boks eğitimi almış Fenerbahçe Boks Kulübü'nde yer almıştır. Yolda yürürken keşfedilmiş ve önce modellik sonra oyunculuk yapmaya başlamıştır. İstanbul'da yaşamaktadır. Evlidir ve iki kız çocuğu babasıdır.

Elvan Abeylessege Olimpiyat Oyunları'nda atletizm alanında Türkiye'ye ilk gümüş madalyasını kazandıran Etiyopya asıllı Türk atlet. Orta ve uzun mesafe koşucusu olan Abeylegesse, 5000 metrede dünya rekoru kırmış, 10.000 metrede Dünya Şampiyonası'nda 2.lik ve Avrulpa Şampiyonası'nda 1.'lik kazanmıştır.

Elvan Abeylegesse, 11 Eylül 1982 tarihinde, Addis Ababa, Etiyopya'da dünyaya geldi. Yedi çocuklu bir ailenin kızı olan Abeylegesse, doğduğunda Hewan Abeye adını taşıyordu.Ondört yaşındayken atletizme başlayan Hewan, 1999 yılında, ENKA için atlet arayan işadamı Önder Özbilen tarafından Etiyopya'da keşfedildi ve ailesinin de izniyle Türkiye'ye getirildi.

İlhan Mansız 10 Ağustos 1975 tarihinde Kempten, Almanya'da doğdu. Annesi terzi, babası fabrika işçisi olan İlhan Mansız, 9 yaşındayken annesi kardeşi ve ablası ile birlikte ailesinin memleketi olan Eskişehir'e döndü.4 yılını Eskişehir'de geçirdi ve ailesinin Almanya'da kalması sebebiyle geri döndü. Bu dönüşle birlikte futbol hayatı da orada başladı.

Begüm Yücetan, 1988'de İzmir'de doğdu. 2009 Miss Turkey finalisti olan Ece Begüm Yücetan modellik yapıyor. “Elimden geleni ardıma koymam” sloganıyla kendini tanıtan Survivor Begüm Yücetan, sözünün hakkını mücadelesiyle veren isimlerden biri oldu. Begüm'ün en önem verdiği hobisi fotoğraf çekmek. Sadece kamera arkasıyla yetinmeyen Survivor Ece Begüm aynı zamanda uzun zamandır modellik de yapıyor. Sporu bir yaşam biçimi olarak betimleyenSurvivor Begüm Yücetan, tenis kortlarında rakip tanımıyor. Begüm, 2012'de katıldığı Survivor'da yemek isteyip yiyemediklerinin bir listesini yapmıştı. Survivor Begüm'ün yiyecek listesinde lahmacun, kuru fasülye, pilav, makarna, kola ve kahve yer alıyordu.

İdo Tatlıses veya asıl adıyla İbrahim Tatlıses (d. 15 Şubat 1992; İstanbul), Türk şarkıcı ve DJ. “İbrahim ve Derya'nın oğlu” kısaltmasından, İdo adını almıştır. Berklee College of Music'in Arrange and Producer bölümünde sertifika eğitimi almıştır.İdo Tatlıses, Tatlıses TV'de çeşitli görevlerde bulunmuştur. 2013 yılında DJ'lik ve Tatlıses Kebap'ın işletmesini yapmaya başlamıştır.

2014 yılının Haziran ayında “Sonsuz Teşekkürler” adlı ilk teklisini çıkarmıştır. Teklisinden “Sonsuz Teşekkürler” adlı şarkısına klip çekmiştir. 2014 yılının Kasım ayında “Satır Satır” adlı ikinci teklisini çıkarmıştır. Teklisinden “Satır Satır” adlı şarkısına klip çekmiştir.

Kerem Bursin 4 Haziran 1987 yılında dünyaya gelmiş Amerikada'da oyunculuk eğitimi almıştır.Lise yıllarında arkadaşlarıyla bir Rock müzik grubu kurdu Teksas'ta birçok konser verdi. 1,79 cm boyunda olan Kerem Bursin'i keşfeden isim Oscar'lı yapımcı Roger Corman.Amerika'da yaşayan Kerem Bursin, Boston Emerson Collage'den sonra üniversite eğitimini tamamladı.Ardından Los Angeles'a taşınarak oyunculuk kariyerine başladı.Carolyn Pickman ve Eric Morris'ten oyunculuk eğitimi alan Bursin, kuzeninin düğünü için İstanbul'a geldiğinde Gaye Sökmen ile tanıştı ve Gaye Sökmen Ajans'la anlaşarak Türkiye'de de oyunculuk yapmaya başladı.

Engincan Ural, Sibelcan ve Hakan Ural'ın oğludur. Geçtiğimiz zamanlarda bıyık bırakması ile dizi yapımcılarının dikkatini çeken Engincan Ural bu teklifleri geri çevirmiştir ve eğitimine devam etmiştir.

Çağan Atakan Arslan, kick boks ve Muay Thai sporcusudur. 27 Ağustos 1989 yılında doğmuştur. Sivaslı olan Çağan Atakan Aslan kick boks ve Muay Thai sporları ile ilgilenmiş ve bu branşlarda madalya sahibi olmuştur. Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'nda eğitimine devam etmektedir. Kick boks ve Muay Thai dallarında 66 maça çıkan sporcu 58 galibiyet almıştır. Bu galibiyetlerin 50 si nakavttır. Spora basketbol ile başayan başarılı yarışmacı 16 yaşından buyana vücut geliştirmeyle ilgileniyor.

Merve Aydın 2014 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Ünlüler takımında yarışmış ve 3.olmuştur.Ayrıca 2015 Survivor All Star yarışmasında 2.olmuştur.

Nagihan Karadere 1984 Kadirli doğumlu milli atlettir. Başarılı yarışmacı 2003 yılında Köstencede düzenlenen yarışmada 400 metre Engelli dalında 1.olmıuş ve Altın Madalya kazanmıştır.2011 yılında Çin'de düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunlarıdan 4×400 bayrak koşusunda 2.olarak Gümüş Madalya kazanmıştır. Yine aynı yıl 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunlarıda 400 metre engelli branşında 3.olmuş ve Bronz Madalya kazanmıştır.

Gökhan Saki Hollanda Schiedam doğumludur. Hem Hollanda hemde Türkiye vatandaşlığı bulunan Profesyonel Kick Boks sporcusudur. 1993 senesinde 10 yaşında iken Muay Thai sporuna başlamıştır. Hollanda'da Golden Glory Gym takımında mücadele eden Gökhan Saki 2 kez Hollanda ve Avrupa Muay Thai şampiyonuğu, 2008'de düzenlenen K-1 Dünya GP 2008 Hawaii Şampiyonluğu yaşamıştır. Gökhan Saki aslen baba tarafından Kars'lıdır. Yıllar önce anne ve babası Hollanda'ya göç etmiştir bu nedenle Hollanda'da dünyaya gelmiştir.

Editör: TE Bilisim