Birçok Çölyak hastasının olduğu Van’da Çölyak Hastalarına özel reyon oluşturarak yerel market sektöründe bir ilke imza atan Yaka Marketler Zinciri, Glütensiz ve Düşük Proteinli ürün reyonunu genişletti.

Yaka Marketler Zinciri, Glütensiz ve Düşük Proteinli Gıda bulmakta sıkıntı yaşayan Çölyak Hastalarına özel reyon oluşturarak Glütensiz ve Düşük Proteinli ürün hizmeti sunuyor. İskele Şubesinde daha önce hizmete giren Glütensiz ve Düşük Proteinli Gıda reyonuna yeni ürünler katarak genişletti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yaka Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Karaman, " Çölyak hastalarının ürün bulmakta yaşamış olduğu sorunu yakinen takip eden biriyim. Çölyak hastalarımızın Glütensiz ürün tedariki konusunda yaşadıkları soruna Glütensiz ve Düşük Proteinli ürün reyonunu oluşturarak bir nebzede olsa sorunu çözdük. Ürün bulamayan Çölyak Hastalarının bu sorununu tamamıyla çözme aşamasındaki çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışma neticesinde Çölyak Hastalarına özel oluşturduğumuz reyonumuzdaki ürün çeşitliliğini genişlettik. Çölyak Hastalarına özel Glütensiz ürünlerin yanında Düşük Proteinli ürün çeşidi de bırakarak hizmet vermeye çalışıyoruz. 100 çeşit ürün ile imkânlarımız el verdiği sürece Çölyak Hastalarının taleplerine karşılık olmaya devam edeceği’’ dedi.

Editör: TE Bilisim