Göreve başlar başlamaz fark yaratacak çalışmalara imza atan SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimi, sağlıkta önemli bir israfı bitirecek ve işleyişi kolaşlaştıracak bir gelişmeyi duyurdu.

Geçtiğimiz yıllarda ciddi manada tartışma konusu olan İl Sağlık Müdürlüğü'nün kirada hizmet verdiği alanlardan birisi olan Van İlim ve Kültür Vakfı binasındaki Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi mevcut yerinden taşınıyor.

Uzun yıllar önce kiralanan ve uzun süre hiç kullanılmamasına rağmen anlaşma gereği ciddi manada kiralar ödenen, son zamanlarda atıl durumda kalmaması için Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi, artık yeni yerinde hizmet verecek.

Sağlık alanındaki büyük bir masrafın sona ermesini sağlayacak güzel haberi duyuran isim SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya oldu.

Konuyla ilgili bir duyuru yapan Sarıkaya; "Küliye binasında hizmet verenFizik Tedavi birimimizi İpekyolu ek binamıza (eski İstanbul Hastanesi) taşıdık.

Pazartesi günü itibariyle yeni yerinde hizmet verecek. Tüm hastalarımıza duyurulurur."

İPEKYOLU EK BİNASI DA AKTİF HALE GETİRİLDİ

Öte yandan Sağlık İl Müdürlüğü'ne Op. Dr.Muhammed TOSUN'un atanmasının ardından sağlık alanında da hareketli bir süreç başlamış, yine SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'de tam anlamıyla aktif hale getirilerek çalışmaya başlamıştı. SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya ise görev alır almız vatandaşların mağdur olduğu hekim eksikliğini ek mesailer başlatarak azaltmıştı.

Editör: TE Bilisim