1 Kasım seçimleri öncesi çalışmalarını yürüten AK Parti Van Milletvekili Adayı Ebubekir Kaçmaz, halk tarafından partilerine büyük bir teveccühün gösterildiğine dikkat çekerek, "Bu seçimlerde bir sürprizin olacağını düşünüyorum.” Dedi.

 

AK Parti Van Milletvekili Adayı Ebubekir Kaçmaz, önemli açıklamalarda bulunarak sandıklarda AK Parti'ye büyük oranda oy çıkacağına söyledi. Prof. Dr. Beşir Atalay'ın Van'dan aday olmasının son derece önemli olduğuna vurgu yapan Kaçmaz, "Beşir Atalay bey Türkiye'de saygın siyasetçilerin başında gelen bir şahsiyettir. Kendisinin ilimizden aday olması hem biz adaylar için, hem de ilimiz için bir şans olduğu kanaatindeyim. Çünkü kendisini topluma kabul ettiren bir şahsiyettir. Ayrı bir özelliği de deprem sürecinde Vanlıları bir an yalnız bırakmadı. Sürekli Van'ın sorunları için çözüm arama noktasında çok büyük bir çaba sarf eden bir insandır" dedi.

 

"LİSTELER AÇIKLANDIKTAN SONRA HEMEN ÇALIŞMAYA BAŞLADIM"

Listelerin 18 Eylül'de açıklandığını hatırlatan AK Parti Van Milletvekili Adayı Ebubekir Kaçmaz, seçim çalışmalarına başladıklarını belirterek, sıra adayından çok dava ve Van adayı olduğunu söyledi. Kaçmaz, ”Hangi sıra verilirse verilsin partim için sonuna kadar çalışırım. Bende asla kırılganlık olmaz, dava insanıyım. Listede dahi olmasam davama olan inancım için çalışırım. Dolayısıyla 6. sırada bana yer verilmesi çok önem arz etmedi. Eğer nasip olursa kazanırız. Yok değilse kazanan arkadaşlarımıza yardımcı olacağız. Bütün arkadaşlarım da bu anlayışla çalışmalarını sürdürüyor. Bende şuan seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

 

KAÇMAZ: SEÇİM BEYANNAMESİ HERKESİ KAPLIYOR

Seçim beyannamelerinin herkesi kapsadığını da anlatan Kaçmaz, "Partimizin seçim beyannamesinin tüm maddeleri herkesi kapsıyor. Bu diğer partiler nezdinde değil, kendi partimiz içinde tabanın bütün kesimini alan ve her kesime hitap edebilen bir seçim beyannamesi olmuştur. Bütün adaylarımız birbirinden değerlidir. Kendileri partimizin başarısı için gece gündüz çalışmaktadır. Listemizin güçlü olduğuna inanıyorum" diye konuştu.

 

“KÜRESÜNNİLERİN AK PARTİ İLE BİR SORUNU YOK”

Son olarak Küresünni Aşiretinin AK Parti ile herhangi bir sorununun olmadığını da kaydeden Kaçmaz, "Aşiretimiz ile ilgili hiçbir sorun yoktur. Geçmişte de olmamıştır. Ben ağalarla barışık olan bin insanım. Bakın Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bir aşiretçilik gerçeği var. Kimse bu gerçeği değiştiremez. Geçmişte boykotlar olmuş olabilir ama bu seçim için geçerli değil. Ben ve benim çevremde bulunan tüm Küresünni topluluğu Ak Parti ile hiçbir sorunları yok. Bu gün sorun yapma zamanı değil sorun çözme zamanıdır" dedi.

Editör: TE Bilisim