ŞEHRİVAN ÖZEL/EDA ASLAN

Partiler Van'da 30 Mart'da yapılacak olan seçim çalışmalarını yürütürken AK Parti afişleri ve seçime yönelik diğer çalışmaları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Daha önce adaylara ve Büyükşehir Adayı Osman Nuri Gülaçar'a hazırlanılan tanıtım vedieoları ve görseller ile gündeme gelen ardından da mobil telefonlar için VAN BÜYÜKŞEHİR uygulamaları ile dikkat çeken Ak Parti'de şimdi de sürpriz afişler dikkat çekiyor.

VAN'A GELECEK?

Daha önce kent genelinde asılan Hani Belediye (Kani Şaredari) afişleri ile tartışmalar yaratan ve yayınlanan fotoğraflar ile gündemde kalan AK Parti'nin son bir haftadır kentin dört bir yanındaki bilbordlarda sunduğu VAN'A GELECEK şeklindeki sürprizin ne olduğu ise merak konusu oldu. Kent genelindeki bir çok vatandaşın dikkatini çeken bilbordlardaki bu sürprizin ardında 16 Şubat'ta açıklanması beklenen 20 DEV PROJE olması ihtimali oludğu tahmin edilirken bazı kesimlerde ise Ak Parti Adayı Gülaçar'ın farklı sürprizler ile gündeme gelebileceği de söyleniyor.

MOBİL UYGULAMALAR DA YAPILMIŞTI

Öte yandan bu seçimlerde görselliğe ve teknolojiye önem veren, sosyal medyayı iyi kullanan AK Parti'de Büyükşehir Adayı Osman Gülaçar da bugün hazırlanan mobil uygulamaları tanıtan bir görsel paylaştı. Cep telefonlarından indirelcek bu uygulama ile 30 Mart'taki seçime kaç gün kaldığını öğrenebilmeniz yanında Gülaçar'ın çalışmaları ve farklı yorumlarına da ulaşabiliyorsunuz.

Editör: TE Bilisim