Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada 15 ilin belediye başkan adaylarını açıkladı. Erdoğan, geçtiğimiz haftaki grup toplantısında 5'i büyükşehir olmak üzere toplam 10 ilin belediye başkan adaylarını açıklamıştı. Şehrivan Gazetesi'nin haftalar öncesinde açıkladığı Osma Nuri Gülaçar Erdoğan tarafından Van adayı olarak açıklanırken gözler şimde de ilçe adaylarına çevrildi.

Van adayı Osman Nuri Gülaçar, Van Milletvekillerinden Gülşen Orhan, Burhan Kayatürk, Fatih Çiftci, Mustafa Bilici ve ayrıca AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras ile birlikte mecliste başbakanın açıklamasını bekliyor...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuşuyor. Erdoğan'ın 15 ilin daha belediye başkan adaylarını açıklayacak. Bu sayede açıklanan il sayısı 47'ye yükselmiş olacak. 

"15 İLİN ADAYINI DAHA AÇIKLAYACAĞIZ"

Başbakan Erdoğan, "Geçen hafta grup toplantısında 10 aday açıkladık. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında da 21 aday tanıttık. Muğla'da Muğla adayımızı tanıttık. Şu ana kadar 32 şehrimizin tanıtımlarını yapmış olduk. Bugün 15 şehrimizin daha adaylarını ilan edeceğiz. Böylece toplamda 47 aday açıklamış olacağız. Perşembe günü de İstanbul'da bir aday tanıtım toplantısı düzenleyeceğiz."

BAŞBAKAN ERDOĞAN 15 İLİN ADAYI AÇIKLIYOR!

ARDAHAN Belediye Başkan Adayı Faruk Köksoy

IĞDIR Belediye Başkan Adayı Mustafa Buluş

ERZİNCAN Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy

BİNGÖL Belediye Başkan Adayı Yücel Barakazi

HAKKARİ Belediye Başkan Adayı Osman Kızılban

RİZE Belediye Başkan Adayı Reşat Kasap

BİTLİS Belediye Başkan Adayı Fehmi Alaydın

BATMAN Belediye Başkan Aday Mehmet Emin Ekmen

AĞRI Belediye Başkan Aday Hasan Arslan

ERZURUM Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen

VAN Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Gülaçar

SAMSUN Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Yılmaz

HATAY Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin

DİYARBAKIR Belediye Başkan Adayı Galip Ensarioğlu

ŞANLIURFA Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç


Editör: TE Bilisim