Van iş dünyasının önemli isimlerinden olan İhsan Kayakeser, dün AK Parti’de milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.

 

Partide düzenlenen bir basın açıklaması ile aday adaylığını açıklayan İhsan Kayakeser, AK Parti’nin mazlumların umudu olduğunu belirterek önünde 2023 vizyonu gibi önemli bir yol bulunan bu partiyle Van’a hizmet yapmak istediğini kaydetti.

 

“HUZUR ORTAMI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Kayakeser, aday adaylığı müracaatını şu sözlerle değerlendirdi; “Biz bu yola çıkarken davamızın ne denli büyük bir dava olduğunun farkında olarak yola çıktık. Ak Parti hakikaten büyük bir dava partisidir. Bizler bu davada yer almakla gurur duyuyoruz. Sayın Recep Tayyip Erdoğan sadece AK Parti’nin değil dünya lideridir. Böyle bir dünya liderinin partisinde yer almanın gururunu yaşıyorum ben de. Ak Parti mazlumların umudu, Türkiye’nin umududur. Ak Parti bizim her zaman özlem duyduğumuz kardeşliğin de umududur. Allah’tan dileğimiz Türkiye’nin özlem duyduğu halkların kardeşliğine Ak Parti’nin misyonu ile ulaşmamızdır. Başkanımın da değindiği gibi 2015 seçimleri Yeni Türkiye’nin yeni bir anayasanın olacağı bir dönem anlamına geliyor. Bu seçimde inşallah Ak Parti anayasayı değiştirecek 400 milletvekilini çıkarıp bu huzur ortamını sağlayacaktır. Bu süreçte bize de göreve verilirse biz de devamıza destek çıkmaya hazırız. Seçilecek olan 8 milletvekilinin de bizim kardeşliğimizin ehemmiyetini, halkın değerlerini ve değer yargılarını sahiplenecek isimlerden oluşması gerekiyor.”


ŞEHRİVAN HABER-VEYSEL İZGİ

Editör: TE Bilisim