Saadet Partisi Van Milletvekili adayı Fethullah Erbaş, seçim çalışmalarına devam ediyor. Erbaş seçim çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret etti.

 

Esnaf ziyaretleri esnasında halkla kucaklaşan Saadet Partisi Van Milletvekili adayı Fethullah Erbaş terör ve şiddetin arkasında karanlık güçlerin olduğunu ve bu olayların iktidar tarafından aydınlatılması gerektiğinin vurguladı. Sınır bölgelerinin provokasyonlara çok açık hale getirildiğine vurgu yapan Erbaş, meydana gelen olayların anlık bir olay gibi değerlendirilemeyeceğini söyledi.

 

“OLAYLAR BATI ZİHNİYETİ ÜRÜNÜDÜR”

Olayların öncesine, sonrasına ve sebeplerine bakmadan, doğru teşhis etmeden çözülemeyeceğinin altını çizen Erbaş, bu tür olayların arkasında karanlık güçlerin parmağı olduğunu ifade etti. Eğitim Sisteminin ve müfredatlarının böyle olaylarda etkili olduğuna dikkat çeken Erbaş, “Bu olayların sebebini, İslam ve İnanç değerlerimize göre değil de, Batı Zihniyeti referans alınarak hazırlanmış eğitim müfredatında aramak gerek. İslam ve İnanç değerlerimizden uzak, Materyalist zihniyete dayanan eğitim müfredatıyla, adam öldüren, hırsızlık yapan, rüşvet yiyen, her türlü suçu işleyebilen, fikri ve akideleri bozulmuş, beşeri sistemlerin maşası olan, her türlü suç örgütleri tarafında rahatlıkla kandırılabilen, Küresel Güçlerle işbirliği yapabilecek bir nesil yetişir.” dedi.

 

 “İSLAM BİRLİĞİ” İÇİN GAYRET EDİLMELİDİR”

İktidarın özelikle bölge ülkelerine yönelik, ABD paralelinde uyguladığı yanlış politikaları görmek gerektiğini söyleyen Erbaş, “Olanları, ülkemizdeki, ABD ve NATO üslerinde hazırlanan planlarda aramak gerek. Özelikle bölgede cirit atan yabancı ajanlarda aramak gerek. Her türlü istihbarat ve güvenlik önleminin ivedilikle alınması, bölgedeki ajanların faaliyetlerinin engellenmesi için acilen tedbirler alınmalı. AB'ye girme ısrarı yerine, “İslam Birliği'nin” oluşturulması için gayret edilmelidir.” şeklinde konuştu.

 

İKTİDARA ÇAĞRI

Erbaş son olarak, “Türkiye’nin huzuru ve barışı için ve onurlu bir dış politika için iktidarın üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerekir. İktidar, ‘Hamasi nutuklar’ ve ‘Yanlış politikalarda ısrar etmemelidir.” İfadelerini kullandı 

Editör: TE Bilisim