Seçime 2 ay gibi bir süre kala Van’da esnaf, resmi kurum ve ev ziyaretlerinde bulunan Gülaçar, verdiği mesajlarla halktan destek alıyor. Yoğun kar ve yağmur yağışı altında Beşyol mevkiindeki esnafları ziyaret eden Gülaçar, öncelikle gençlerle ilgili kalıcı ve uzun vadeli projelerinin olduğunu, ihmal edilen Vanspor’un da hak ettiği değeri bulacağını kaydetti.

Minibüs ve taksici esnafını da ziyaret eden Gülaçar, esnafın sorun ve sıkıntılarını yerinde dinleyerek, huzur içerisinde bir seçimin geçmesini temenni etti. Belediyecilikte liyakat, vizyon sahibi ve halk nezdinde kabul edilmenin önemli olduğuna değinen Gülaçar, “Partimize ilçelerimizde ciddi sayıda aday adayı başvuruları oldu. Bu bizi çok sevindirdi. Aday adaylarımızın tamamı bir birinden değerlidir. Çünkü aday adaylarımızın tamamı deneyimli ve kabiliyetlidirler. Herkes partinin bir neferi olarak görevini sürdürecektir” dedi.

“VANLILAR HAK ETTİĞİ HİZMETE KAVUŞACAKLARDIR”

Vanlıların hak ettiği hizmete kavuşacağını ifade eden Gülaçar, “5 yıl içerisinde çok büyük çalışmalar yaparak bu şehrin kaderini değiştireceğiz. Hayallerimizin hayat bulacağı bir zemine geldik. Altından ve elmastan daha değerli bir Van Gölümüz var. Bu gölü korumalıyız. Sahilleri halkın hizmetine sunmalıyız. Şehrin toplumsal kültürünü çok önemsiyoruz. Kente ortak yaşam anlayışına sahip mekanlar oluşturulacağız. Yakın zamanda seçim beyannamemizi ilan edeceğiz. Belediye çalışmalarımızda sosyal, fiziki, kültürel, teknoloji, ekoloji sınıflandırmalar yapacağız. Bu seçim Van için tarihi bir fırsattır. Hep birlikte daha iyi yarınlara yürüyeceğiz” diye konuştu.

“VANSPOR BİZİMLE ESKİ GÜNLERİNE DÖNECEK”

Belediyelerin en büyük görevlerinden birinin de gençlere sahip çıkmak olduğunu kaydeden Gülaçar, “Çocuklarımızın en iyi ortamlarda oynaması ve gezmesi için yeterli alanlar oluşturulmamıştır. Mahallelerimizdeki en büyük eksiklik olan çocuk parkları konusu temel önceliğimiz olacaktır” şeklinde konuştu. Bir dönem futbol oynadığını belirten Gülaçar, sporun gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tuttuğuna dikkat çekerek, “Ahlaklı, güçlü, iradeli bir nesil için spora önem vereceğiz. Spora ve gençlere yönelik heyecan oluşturacak güzel projelerimiz olacak. Şu an çok kötü bir durumda olan Vanspor ile ilgili yeni hedefler belirleyeceğiz. Vanspor’u özlenen eski günlerine getireceğiz. Ben de bir dönem futbol oynadım. Futbolun bir kente ne ölçüde katma değer kattığını bildiğimizden bu konuda yepyeni çalışmalarımız olacaktır” dedi. 

Editör: TE Bilisim