AK Parti Van Milletvekili aday adayı Zahir Kandaşoğlu ve beraberindekiler, seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti Özalp ve Saray ilçe teşkilatını ziyaret etti.

İlk olarak Özalp ilçe teşkilatını ziyaret eden Kandaşoğlu burada İlçe Başkanı Orhan Yıldırım Çakar, Kadın Kolları Başkanı Selma Üvef, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Meral ve partililer tarafından karşılandı. Burada partililere bir açıklama yapan Kandaşoğlu, bu memlekete çok faydalı olacağını belirterek, bu memleketin ilerlemesi için elinden gelen bütün çabayı sarf edeceğini söyledi.

 

“BENİM DERDİM VAN HALKININ YÜZÜNÜN GÜLMESİDİR”

 

Özalp ve Saray halkı ile çok iç içe olduğunu söyleyen Kandaşoğlu, “Buradaki halk sınır ticaretinden dolayı çok mesaim oldu. Özalp ve saray ile daha fazla ilgilendim. Benim maçım benim derdim Allah’ta bilir sizlersiniz. Sizler için uğraştım. Benim derdim Van halkının yüzünün gülmesidir. Ticaretlerinin önündeki bütün engellerin aşmasıdır. Bugün sınır ticaretinin önünde engel olan her şeyin limitsiz bir şekilde açık olması gerekiyor. Benim bütün derdim budur ve bunun için yola çıktım. İstiyorum ki bundan sonra bu milletin bu feryadını, sıkıntılarını TBMM’de dile getireyim. Artık sizleri Ankara’da da temsil etmek istiyorum. Bu halkımın sesi olmak istiyorum. Kendime çok güveniyorum. Sorunlarınızı orada dile getirip çözmek için her şeyi yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın. Kendimden emin olmasaydım bu yola çıkmaz ve sizin karşınıza çıkmazdım.” İfadelerini kullandı.

 

Beraberindekilerle birlikte buradan ayrılan Kandaşoğlu daha sonra Saray işçe teşkilatını ziyaret etti. Saray İlçe Başkanı Mehmet Şefik Çevik, Kadın Kolları Başkanı Serpil Sinan, Gençlik Kolları Başkanı Ercan Çevik ve partililer tarafından karşılanan Kandaşoğlu burada da partililerle birlikte sohbet etti. Yapacağı hizmetler konusunda partilileri bilgilendiren Kandaşoğlu daha sonra esnafları da dolaşarak sorun ve sıkıntılarını dinledi. Daha sonra Saray ilçesinden ayrılan Kandaşoğlu, Tuşba Kadın Kolları Başkanı Hatice Şahar, kadın kolları heyeti ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Sıddık Baytin’i ziyaret etti. 

Editör: TE Bilisim