AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, Van’da AK Parti’nin güçlü olmasının ekonominin yeniden canlanması anlamına geldiğini ifade ederek, kentin ekonomisini yeniden ayağa kaldırmak için çalıştıklarını ifade etti.

 

Seçim çalışmalarını kapsamında halkla bir araya gelen Burhan Kayatürk, talep ve istekleri tek tek not alıyor. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Kayatürk, bütün sorunların ortadan kalkmasının ancak AK Parti ile mümkün olacağını belirtti. Milletvekili Burhan Kayatürk, “Programlarımıza yapılan yoğun katılım, AK Parti’ye, Cumhurbaşkanımıza ve bize gösterilen ilgi ve alakanın kendisidir. Her gün daha iyiye gidiyoruz. Seçimlere çok az bir süre kaldı. Bu süreyi iyi değerlendirmeliyiz, dolaşmalıyız ve AK Parti’ye güç kazandırmalıyız. Bize ve hepimize düşen en önemli görev, AK Parti’yi güçlendirmek için iyi çalışmak ve yapılanları anlatmaktır. Herkesin umudu AK Parti’dir, bu umutların gerçeğe dönüşmesi gerekir. Deprem ve sonrası geride kaldı. Bundan sonra huzur için, yeni Türkiye için, barış ve kardeşlik için, ekonomi ve istihdam için çalışmalıyız. Yeni formüller üretmemiz gerekir. Yatırıma yönelik politikalar geliştirmek lazım. Van’ın ekonomisini yeniden ayağa kaldırmak için canla başla çalışmalıyız. Açıkçası huzur lazım. Huzur olunca para olur, para olunca yatırım da olur. Bunlar tamamen birbirini destekleyen, birbirine paralel olan argümanlardır. Ben eminim ki huzur ve güven ortamının sağlanması ile Van bir başka olacaktır” dedi.

 

Van’da yürüttükleri seçim çalışmalarında en fazla işsizlikle karşı karşıya kaldıklarını kaydeden Milletvekili Burhan Kayatürk, “Bu ülkede işsizliği bitirecek olan yine AK Parti’dir. AK Parti iktidara güçlü gitmeli ki işsizliği ortadan kaldırsın. Bu sorunu ortadan kaldıracak başka bir parti yoktur. Kimse başka partilerden iş istemiyor. Gittiğimiz her yerde yüzlerce insan bize müracaat ederek iş, aş talebinde bulunuyor. Halk umudunu yine AK Parti’de buluyor. Van’da sanayi esnafının yeniden canlanması, çöken ekonomiyi yeniden ayağa kaldırmak için her şeyi yapıyoruz. Van’da Tekstil Kent’i hayata geçirdik. İnşallah binlerce insan istihdam edilecek. Yine sınır kapılarına yönelik yeni çalışmalar söz konusu. Turizmin gelişmesi için farklı çalışmalar yürütmek gerekir. Van’ın tanıtımı için geçtiğimiz günlerde birçok ulusal gazeteciyi Van’a davet ederek, tanıtıma katkı sunmayı amaçladık. Çok faydalı bir organizasyon oldu. Van ve Vanlılara şiddet yakışmıyor. Korkunun olduğu yerlere yatırım gelmez. Böylelikle işsizlik asla son bulmaz. Dolayısıyla huzurun olduğu yer gelişir, güzelleşir ve zenginleşir. Bunu Van’da bütün partilerle birlikte sağlamamız lazım” diye konuştu.

Van’ın mecliste güçlü bir şekilde temsil etmesinin her anlamda fayda sağlayacağını, Van’ın mutlak süratle buna ihtiyacı olduğunu belirten Kayatürk, “AK Parti Van’da meclise ne kadar güçlü giderse o kadar iyi olur. Hizmetlerin aktarımı için bu önemlidir. Bu şehri artık ileriye taşımamız lazım. Van’a son zamanlarda yoğun bir göç dalgası var. Değişik illerden buraya çalışmak için gelen insanlar var. Van zengin topraklara sahip bir coğrafyadır. Ben şuna inanıyorum ki; AK Parti Van’da bu seçimde güçlü çıkarsa her anlamda Van değişecek ve gerçek hüviyetine kavuşmuş olacak” ifadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilisim