AK Parti Van Milletvekili Adayı Şahin, Ankara’daki temaslarının ardından Van’daki ziyaretlerinin ilk durağı olan AK Parti Van İl Başkanlığı oldu. İl Başkanı Av. Zahir Soğanda’yı makamında ziyaret ettikten sonra beraberce konferans salonuna geçtiler. Konferans salonunu dolduran kalabalık Zafer Şahin’in gelmesi ile coşkulu bir şekilde slogan atıp alkışladılar.

 

SOĞANDA: ZAFER ŞAHİN İSMİ VAN İÇİN BÜYÜK BİR ŞANSTIR

Salondaki kalabalığa ilk olarak İl Başkanı Zahir Soğanda seslendi, kendisinin yıllardır aktif siyasetin içinde olduğunu, siyasete rafah partisi dönemlerinden başladığını, istihkarının çok önemli olduğunu, ilin geleceği için AK Parti ile omuz omuza verip ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Soğanda, “AK parti sevdası bir gönül işidir. Aday adaylarına seslenerek yer verilmese dahi gönül bağlarını koparmamalıdırlar. Sonradan dizimize vurmamak için gönül bağlarımızı sıcak tutalım, bizler hizmet için buradayız, lütfen herkes çevresini uyarsın oylar ve reyler Türkiye için, İslam alemi için, mazlumlar için, sizler için, bizler için çok önemlidir. Zafer Şahin ismi Van için büyük bir şanstır. Kendisinin başarılı çalışmaları vardır. Bakınız Sayın Zafer Şahin kendisi Karayol’cudur, Karayollarının Van ve bölgesine yaptığı hizmetler tartışılmazdır. Önceki yolların hali durumu nasıldı şimdi nasıl. Elbette ki AK Parti Hükümeti’nin yatırımları tartışılmaz. Zafer Şahin Beyin aday adaylığının önce kendisine AK Parti camiasına, Van’a, ailesine ve siz değerli dostlarına hayırlı uğurlu olmasını niyaz ediyor başarılar diliyorum.” Sözlerine yer verdi.

 

ŞAHİN: VAN 2023’E HAZIR DİYECEĞİZ

Zafer Şahin söz almasının ardından ilk olarak kendini tanıttı. Şahin şu ifadelere yer verdi: “T.C.K. 11. Bölge müdürlüğünde çalıştığım 10 yıllık zaman diliminde olmaz denilen, yapılmaz denilen birçok projeyi yaptık tamamlayıp teslim ettik. İl Başkanımız Sayın Zahir Soğanda ile geçmişten tanışıyoruz. Kişiliği, karakteri, şahsiyeti ve duruşu ile yakından tanıdığımız kıymetli bir insandır. İnşallah Allah nasip ederse bundan sonraki süreçte de sayın başkan ve ekibi ile başarılı işlere imza atacağız. İstenilen hedefe hep birlikte yürüyeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin unsuru olan adalet, hürriyet, vicdan, özgürlük gibi huşular da ve özellikle hizmet için çalışan bir partide bulunmak benim için onurdur, şereftir.

 

“VAN’I 2023’E HAZIRLAYACAĞIZ”

“İnşallah Allah’ın izni ile 2023’ede Van’ımız en iyi şekilde hazırlayıp taşıyacağız ve bu hizmeti hep birlikte vereceğiz. Bizimde dünyadaki cennetimiz evimiz olması lazım, huzur önce evde olması gerek, sonra mahallede, sonra ilimizde, sonra Türkiye’de, işi olmayan insanın huzuru da olmaz. Allah nasip ederse bizlerde ilk olarak bölgenin ve Van’ın ihtiyacı olan ekonomik, kültürel ve kalkınma yönündeki eksikliklerini göz önünde bulundurup, çözümü hep birlikte bulacağız ve Van 2023’e hazır diyeceğiz. AK Parti’nin son yıllarda yaptığı icraatlarına, anlatmakla bitmeyeceğini, özellikle son dönemlerde yaptığı icraatlarına çok önem arz ettiğini, kendisinin de aday olup seçilmesi durumunda bu konulara katkı ve destek sağlayacağız. AK Parti’ye Van Milletvekilliği Aday Adaylığı için başvuru yapan 118 aday adayının hepsine hayırlı olmasını niyaz ediyor ve başarılar diliyorum.” 


ŞEHRİVAN HABER – ERDAL ERBAŞ

Editör: TE Bilisim