HÜDA PAR Van milletvekili adayı Avukat Rasim Saygın, HÜDA PAR’ın diğer partilerden farkının memlekete karşılıksız hizmet etmek olduğunu söyledi.

 

27’nci dönem HÜDA PAR Van milletvekili adayı Avukat Rasim Saygın, parti yetkililerinden oluşan bir heyetle Van merkez Beşyol esnafını ziyaret ederek, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde destek talebinde bulundu.

 

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Saygın, gittikleri her yerde halkın teveccühüyle karşılandıklarını belirtti.

 

Esnafın zor günler geçirdiğini ifade eden Saygın, “Esnafın bütün umudunu İranlı turistlere bağlanmalarına sebep olan bazı gelişmeler oldu. İranlı turistlerin Van ekonomisine katkısı elbette var, ama Van ekonomisinin İranlı turistlerle kalkınamadığı gerçeğini de göz önünde bulundurmak lazım. Bunun gelişmesi ve farklı bir boyut kazanabilmesi için alternatif iş olanaklarının çoğalması, sınır ticaretinin önündeki engellerin kaldırılması, tarım ve hayvancılığa teşvik edecek desteklerin olması gerekir. Nüfusun çoğunluk kısmı genç ve işsiz olan bu kent için elimizi taşın altına koyduk. Kentimizi kalkındırma ve halkımıza hizmet etme uğruna vekâletlerine talip olduk. Teveccüh edip bizden yana tercihlerini koyarlarsa mecliste en iyi bir şekilde bu kenti temsil edeceğiz.” dedi.

 

“KENTİMİZİN SORUNLARINA YÖNELİK ÇÖZÜM ÖNERİLERİMİZ VAR”

 

Van’ın birikmiş çok sayıda sorunlarının olduğunu belirten Saygın, “Sorun yumağına dönmüş kentimizin sorunlarına yönelik çözüm önerilerimiz var. Bu sorunları ister mecliste olalım ister olmayalım, kendi kentimiz için, halkımız ve geleceğimiz için her türlü kalkındırmaya katkı sunarız. HÜDA PAR’ın farkı memlekete karşılıksız hizmet etmektir. Memleketin huzurunu, menfaat ve maslahatını öncelemektir. Memleketin maddi ve manevi tüm değerlerine sahip çıkmaktır. Bu şiarla halkımızın karşısına çıkıp destek talebinde bulunuyoruz.” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilisim