Özlü Söz: Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır. KONFİÇYÜS

 

Dünyada eşi ve benzeri olmayan seçim çeşidi Türkiye’de yaşanıyor. Her parti başkanı karşısındaki partiyi kötülemekle prim yapıp oy kazanmayı hedeflemiş.

 

Geçmişten alınan kötü bir alışkanlık…

 

Dünyanın diğer ülkelerine baktığımızda böyle bir seçim kirliliği yok…

 

Her lider diğer rakip lideri yerin dibine batırıp hakareti karikatürize ederek saldırarak halkın gözüne girmeye çalışıyor.

 

Birbirlerinin açığını yakalayıp seçim meydanlarında bunu halka bildirmeyi marifet sayanlar acaba topal ördek misali örnek aldıkları Amerika ve Avrupa ülkelerinin teknik ve modernizasyondaki yükselişini de örnek alarak siyasi bir güzergâh çizebilirler mi?

 

Seçim meydanlarında horoz dövüşü gibi birbirine saldıran liderler bu halkı yıllardır aldatmaktadırlar. Amerika’ya giderek Siyonistlerin kontrolündeki lobilerden destek alarak iktidar olanlar yıllardır halkı Hıristiyan kültürü ve hayat standardı ile yoğurmuşlardır.

 

Allah Bakara Suresi 120. Ayetinde şöyle buyurmaktadır; “Siz Yahudi ve Hıristiyanların dinine tabi olmadığınız müddetçe onlar asla sizden hoşnut olmazlar.”

 

Burada dinden kasıt yaşantı biçimi ve onlar gibi olmaktır…

 

Siyonizm’in emrindeki emperyalist güçler İslam dünyasındaki Kurani uyanışı gördükleri için bunu önleme ve saptırma yollarına girmişlerdir. Sünniliği gereği gibi anlamayanlar Şiiliğe düşman ettirilmişler. Şiiliği terörist olarak gösteren Amerika ve İsrail Sünnileri Şiilere saldırtarak olmaması gereken bir mezhebi kavgayı çıkarmaktalar.

 

Bunları bertaraf etmenin yolu Kuranı anlamaktan geçer. Kurana çok hürmet eden Müslümanlar birde Kuranı anlamaya çalışsa işin rengi değişir. Amerika ve İsrail Siyonist’inin bütün oyun ve hilelerini Kuran mantığı ile deşifre eder.

 

Ama günümüz Müslüman’ı Kuranı anlamak için vakit ayırmıyor. Biri yakınları öldüğünde hafızları çağırıp bol bol Fatiha okuturlar. Ve böylece Kurana hizmet ettiklerini sanırlar. Bunu bilen emperyalist güçler siyasi ve ekonomik yönden işlevsiz Müslümanları işbirliği içindeki sözde Müslümanlarla yöneterek onları Allah adına kandırır.

 

Allah, Fatır Suresi 5. Ayetinde; “Ey İnsanlar! Allah’ın vaadi haktır. Dünya hayatı aldatıcıdır. Aldatıcılar Allah’ın adını kullanarak sizi aldatmasın” buyurmasına rağmen bugün Müslümanlar kendi siyasi liderleri tarafından hem de Allah’ın adını kullanarak atlatılmaktadırlar.

 

Seçim meydanlarında mücahit Müslüman kesilen siyasi liderlere; “Siz Allah adına hareket ettiğinizi ve yüce dinimiz diyerek İslam’ı yücelttiğinizi söylerken Kurana göre yönetilelim denildiğinde neden karşı çıkıyorsunuz?  Derler ki, biz laik ve demokratik bir yol üzereyiz. Geçmişte kalan çağımıza cevap vermeyen kanunlarla yönetilemeyiz cevabını verirler.”

 

O zaman siz bu şekilde demeniz halka yalan söylemek olmaz mı?

 

Bu şekilde sahte Müslüman tipolojisi olmuyor musunuz?

 

Halkı Müslüman kabul edip kendiniz onlardan gösterip aldatan olmuyor musunuz?

 

Bu münafıklık değil mi?

 

Bu sahtekârlık değil mi?

 

Allah Resulü Hz. Muhammed (sav); “Aldatan bizden değildir” buyuruyor.

 

Seçim meydanlarında Müslümanlıktan taviz vermeden kendi ideolojileri için oy isteyenler Cehennem ameli ile Cenneti istemekteler.

 

Beyler, Allah her şeyi görmekte ve bilmektedir. Bugün oy için Müslüman görünenler yarın ahret sorgusunda cevabını azap çekerek ödeyecekler.

 

Amerika’nın desteği ile iktidar olup bugün sureti haktan görünenlere artık Kuran düşüncesine sahip Müslümanlar pirim vermiyor.

 

Allah, Şeytan ve dostlarının hilesi zayıftır buyuruyor.

 

Bugün oy alabilmek ve koltuk saltanatı sürmek için halkı Allah adı ile aldatanlar yarın bunun hesabını vereceklerini şimdiden düşünmelidirler.

 

İslam ümmet şuuru ve birliğinin olmadığı bir yerde Amerikancı İslam’ı hakim kılmak isteyenler bu seçimlerde aldatmak yerine Allah’ın rızasına uygun hareket etmeyi hedeflemeleri kendi ahret hayatları için daha uygundur.

 

Seçime birkaç gün kalmışken ülkenin bu seçimle felakete sürükleneceği sinyalleri hız kazandı. 22 ülkenin statüleri ve sınırları değişecek diyen Amerika’nın bu isteği galiba bu meseleden uzak liderlerin eli ile gerçekleşeceğine benziyor.

 

Ve bunun vebali o liderlerin boynunadır…

 

Allah, ülkemiz ve halkımız üzerinde oyun oynamak isteyene bütün şer güçlerine bu fırsatı vermesin ve Müslümanları galip getirsin.

 

Selam ve dua Allah yolunun yolcularına…