İstifasını açıklayan başkan Sancak şu ifadeleri kullandı;

“Bir gün gelecekte Sezen Aksu'nun ''Simdi bana kaybolan yıllarımı verseler“ şarkısının dizelerinde kendimi bulabileceğime hiç ihtimal vermezdim, inanmıştım, güvenmiştim, umutluydum.

Umudum uğruna gayretim feda olsun diyerek, partim adına hiç bir sorumluluktan kaçınmadım.18 yıla askın bir zamandır mensubu olduğum CHP ailesinde, aile içi ihtiyaca göre taşın altına elimi, gerektiğinde gövdemi de aşarak ömrümün en güzel yıllarını verdim.İlkeli siyasetin bana göre gereği de buydu, sırasıyla, 2 yıl ilce gençlik kolları başkanlığı, 2 yıl yönetim kurulu üyeliği, 3 yıl ilce sekreterliği ve son 95 aydır da (7 yıl 11) partimin ilce başkanlığı görevlerini icra ettim. Bu süreç içerisinde ''kimse yok mu“ diye soruya ihtiyaç hissettirmedim.Zira kimse olmasa bile ben vardım, Partimin camlarını bayraklarını, pankartlarını İlçemde bazen arkadaşlarla bazen bir başıma ben yaptım..

İlçeme hizmet konusunda hiçbir fedakârlıktan kaçınmadım, Varlığım ilçem dışında birilerini çok rahatsız etmiş olmalı ki partim ile aramda entrikalar kurgulayarak beni bir yol ayrımı finaline zorladılar...

Hiçbir zaman doğrudan şaşmadan doğruya doğru yanlışa yanlış diyerek Siyasi hayatımda köprübaşı halkını 7'den 70'e ayırt etmeden hizmet etmeye çalıştım... CHP Trabzon İl başkanlığınca 29 mart 2015 Ön seçimin rövanşını sandıkta alamayanlar beni ilk fırsatta disipline sevk ederek uzaklaştırmak istediler.

Bu anlamda istenmediğim yerde daha fazla kalmamak adına düşündüm ve karar verdim,

Zorla güzellik olmazdı ve zorlamak anlamsızdı. An itibariyle tüm tüzel kişilik payelerimi dili geçmiş zaman hatırası olarak yad edip, partim CHP'den soruşturması bitmeyen İlçe başkanlığı makamımdan ve Parti üyeliğimden ‘de istifa ediyorum.

Ben sizlere hakkımı helal ettim, sizlerin bana helal etmesini diliyor, ALLAH yar ve yardımcınız temennilerimi ilgili kamuoyuna saygılarımla arz ediyorum” dedi.

İşte Sancak'ın o paylaşımı...

02roh_1446289887_7308.jpg


KAYNAK-HABER VAKTİM

Editör: TE Bilisim