ŞEHRİVAN ÖZEL - AK Parti'nin aday göstererek büyük ses getirdiği Van TSO eski başkanı Necdet Takva, seçim çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Adaylığı açıklandıktan sonra Van'a gelir gelmez hızlı bir çalışma sürecib başlatan Takva, özellikle teşkilat mensupları ile bir araya gelerek parti içinde topyekün bir hava oluşturmaya çalışıyor. Gittiği her ilçede, her ziyarette ilgiyle karşılanan Takva, parti teşkilatları ile bir araya geldiği ziyaretlerde birlikte yazılacak bir başarı hikayesi olduğunun altını çiziyor.

Bir çok teşkilat ile bir araya gelen Takva, adaylığına ve çalışmalarına dair bilgiler verirken, bir taraftan da sosyal medya üzerinden dikkat çeken mesajlar paylaşıyor. Her paylaşımı büyük ilgi ile karşılanan Takva, son olarak da adaylığı üzerinden genel bir değerlendirme yaptığı paylaşımı kamuoyu ile paylaştı.

 

İŞTE TAKVA'NIN O AÇIKLAMASI

Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından Ak Parti’den Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmiş olmaktan büyük onur ve gurur duydum. Bu sürecin kolaylaştırıcısı olarak Van Milletvekillerimize, İl ve ilçe teşkilatlarının kıymetli başkan ve kadrolarına teşekkür ediyorum. Bu Onurlu görevi; Aşığı olduğum şehirde büyük bir başarı hikayesine dönüştüreceğimden kuşku duyulmamalıdır. Başarı hikayemizi yazarken; öncelikle mensubu olduğum partimizde bu güne kadar emeği olan ve her kademede görev almış olan kıymetli insanlar, şahsım tarafından hak ettikleri kıymetle değer bulacaklardır. Aldığım görevi yerine getirirken amacım asla alan daraltma olmayacak, aksine alan yaratmak olacaktır. Bu alan 1 milyon 150 bin tüm Van halkına hizmet edecek ve onları sahiplenecek zeminde gerçekleşecektir. Siyasi Partilerin amacı iktidara yürümektir. Bu yürüyüş daha fazla katılımı, daha fazla üyeyi, daha fazla sahiplenmeyi ve yenilenmeyi gerekli kılmaktadır. Van AkP arti bu devrimci ve yenilikçi anlayışın eşiğini aşmıştır. Hep birlikte başaracak ve Van halkı ile kazanacağız."

Editör: TE Bilisim