ŞEHRİVAN HABER - Türkiye genelinde aday adaylığı süreci hızlı bir şekilde ilerlerken Ak Parti'de eski bakanlardan Valilere kadar bir çok ismin farklı büyükşehir belediyeleri için ismi geçiyor.

Van'ın da içerisinde yer aldığı 30 büyükşehir için önemli isimleri aday göstermeye hazırlanan AK Parti'nin bazı illerde Valileri de görevlendirebileceği konuşuluyor.

Bu isimler arasında en çok dikkat çekenlerden birisi de Van eski Valisi Münir Karaloğlu. Van'dan gitmesinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala bir çok Vanlı'nın unutamadığı bir isim olan Münir Karaloğlu'nun ismi de bir büyükşehir belediyesi için anılıyor. Karaloğlu'nun aday gösterilmesi beklenen il ise Van'a gelmeden önce belediye genel sekreterliği yaptığı il olan Kocaeli.

Haftalardır adaylığı gündemde olan Karaloğlu'nun ismi Kocaeli için son günlerde en güçlü isim olarak telafuz edilirken, hem Antalya hem Kocaeli basını da konuyla ilgili haberler yayımlamaya başladı. 

Üstelik Karaloğlu'nun adaylığı geçtiğimiz haftalardan itibaren konuşulmaya başlamış ve medyada yer bulmuştu. İşte geçtiğimiz haftalarda Antalya'da manşetlere yansıyan o haber:

 

Editör: TE Bilisim