Ak Parti camiası yarınki grup toplantısında ismi açıklaması beklenilen Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Gülaçar’ı beklerken, diğer ilçe adayları da kendileriyle ilgili kararı bekliyor. Bu isimlerden birisi olan Edremit Belediye Başkan Adayı Arif Öndil, yarın açıklanacak Gülaçar isminin Van için en doğru isim olduğunu belirterek, kendilerine de görev verilmesi halinde Ak Parti’nin bu seçimde büyükşehir ve ilçelerde tüm belediyeleri AK Belediyeler ilan edeceğini söyledi.

 

AK Parti’nin Edremit Aday Adayı Arif Öndil, bir taraftan seçim çalışmalarını sürdürürken bir taraftan da Ankara’da önemli ziyaret ve toplantılar yapmaya devam ediyor. Edremit’in en güçlü isimlerinden birisi olan Öndil, aylardır ilçede yaptığı çalışmalardan sonra şu sıralar da Ankara’da önemli toplantılara katılarak adaylıkla ilgili görüşmeler yürütüyor. Bu zamana kadar başta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek olmak üzere bir çok isim ile görüşen ve aday olması halinde kendilerine destek verecek önemli merciler ile projelerini paylaşan Öndil, ziyarette bulunduğu ve davet edildiği tüm kurum ve kuruluşlarda projeleri ile takdir aldığını kaydetti. Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Öndil, çok verimli ve önemli görüşmeler yaptığını kaydetti.

 

TÜM PROJELERİME DESTEK ALDIM

 

Yaptığı görüşmelerde Van ve Edremit adına önemli bilgiler paylaştığını kaydeden Öndil, yerel seçim ile ilgili değerlendirmede, “Öncelikle yarın açıklanması beklenen Osman Gülaçar’a şimdiden hayırlı olsun demek istiyorum. Başbakanımızın da resmiyete kazandırmasıyla birlikte muhtemel adaymız Osman Gülaçar resmen çalışmalarına start verecek. Bunun ardından da biz ilçe aday adayları neticeyi bekleyeceğiz. Biz de Van’a hizmet yarışında aday olarak atanmayı bekliyoruz. İnşallah bu görevin verilmesi halinde bu anlamda hem oy hem de hizmet açısından tam anlamıyla hazırlıklı bir şekilde geleceğiz. Seçim bölgemizde çalışmalarımızı uzun süre önce gerçekleştik ve yaklaşık bir aydan fazla bir süredir de önemli isimlerle projelerimiz ve adaylığımız üzerine istişareler yapıyoruz. Ben Edremit’e dair tüm projelerimi bu projeler ile alakalı üst düzey isimlerle görüştüm ve tartıştım. Herkesten destek ve sözler aldım. İnşallah aday gösterilmemiz halinde büyük çalışmalara imza atacağız. Osman Gülaçar ismi de Van’a ve Van halkına hitap eden bir isim. Diğer ilçelerde de hizmet ehli insanlarla birlikte inşallah AK Belediyelerin yeniden Van’da hizmet etmesi yakındır” dedi.


Yunus Emre AYKAÇ - Şehrivan ÖZEL

Editör: TE Bilisim