AK Parti’nin Van’daki etkili ve teşkilata hizmet veren isimlerinden olan Av. Memet Yıldız, Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptıktan sonra ilçe ziyaretlerine başladı.

 

Hukukçu kimliği ile öne çıkan milletvekili aday adayı Memet Yıldız, adaylık ziyaretleri kapsamında Gürpınar’a güçlü bir çıkarma yaptı. Yıldız, büyük bir coşku ile karşılandığı Gürpınar’da teşkilat başkanı ve halk ile bir araya geldi. Türkiye’nin ve Van’ın 7 Haziran’da sadece bir seçime değil yeni bir hukuk devletinin temelleri atılacağına vurgu yapan Yıldız; “Önümüzde demokrasi adına atılacak çok adım var. Ak Parti 12 yıl boyunca demokrasi adına büyük devrimleri gerçekleştiren bir parti oldu. Fakat bu devrim hala tamamlanmış değil. Önümüzde hukuk devleti olma anlamında darbe anayasasının değiştirilmesi ve sürecin nihayete erdirilmesi gibi önemli mevzular var. Bunun yanında başkanlık sistemini kurmaya hazırlanan bir hükümet var. Bu süreçte bizim de Van’dan sunduğumuz her oy Yeni Türkiye’nin inşasında bir tuğla görevi görecek, hayati bir dokunuş olacaktır.” Dedi.

 

AK PARTİ’YE GÜÇ OLALIM!

Van’ın bu seçimde, en büyük patlamayı yapması gerektiğini belirten Yıldız; “Bu seçimde biz de Van halkı olarak yeni sürecin inşasında aktif rol alacağız. Gürpınar’ıyla, Bahçesaray’ıyla, Özalp’ıyla bu süreci tamamlayacağız. Bu kentin önce huzura ardından da gelişmişliğe ihtiyacı var. 2023 vizyonu çerçevesinde büyük işlerin temelleri atılırken Van olarak uzakta kalmamamız için AK Parti’ye bu dönem tam desteği sunmamız lazım.” Dedi. 


ŞEHRİVAN ÖZEL - MENDUH ÇALIŞKAN

Editör: TE Bilisim