AK Parti Grup Başkanlığı görevini yürüten Naci Bostancı görevinden affını istedi.

Naci Bostancı kimdir ve aslen nerelidir?

Edinilen bilgiye göre, Naci Bostancı, bir süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşerek, bu talebini iletti ve farklı bir görev üstlenebileceğini söyledi. Bostancı'nın genel başkan danışmanı olarak, AK Parti Genel Merkezi'nde görev alabileceği belirtiliyor. Bostancı'nın siyasal iletişim alanındaki alandaki birikimiyle partinin mutfağında seçim kampanyası boyunca yürütülecek çalışmalara katılması bekleniyor.

YENİ GRUP BAŞKANI İÇİN SEÇİM YAPILACAK 

AK Parti TBMM Grubu'nda, yeni Grup Başkanı'nın belirlenmesi için seçim yapılacak. AK Parti Grubu, 17 Kasım Çarşamba günü saat 11.15'te basına kapalı toplanacak. Toplantıda, AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, 2023 seçimleri kapsamında AK Parti Genel Merkezi'nde görev alacağı için yeni Grup Başkanı'nın belirlenmesi amacıyla, Grup İç Yönetmeliği'nin ilgili maddelerine göre seçim yapılacak.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 11.45'te, haftalık olağan grup toplantısında partililere hitap edecek. Yalnızca bakanların ve milletvekillerinin iştirak edeceği grup toplantısında, maske ve mesafe kuralına riayet edilecek.

İSMET YILMAZ İDDİASI

Naci Bostancı'dan boşalacak Grup Başkanlığı'na ise Meclis Milli Savunma Komisyonu Başkanı İsmet Yılmaz’ın geleceği iddia edildi. 

Editör: TE Bilisim