Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bazı bakan ve genel başkan yardımcılarıyla AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Toplantıda seçim hazırlıkları ve ekonomideki son durum ele alındı. Toplantı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın basınla paylaşılan günlük programında yer almıyordu.

TOPLANTIYA KATILAN İSİMLER

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, Genel Başkanvekilleri Binali Yıldırım ve Numan Kurtulmuş, Genel Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir, Nurettin Canikli, Jülide Sarıeroğlu, Ali İhsan Yavuz, Mehmet Özhaseki ve Özlem Zengin, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Meclis Grup Başkanı İsmet Yılmaz, Meclis Grup Başkanvekilleri Yılmaz Tunç ve Mahir Ünal, Genel Başkan Danışmanı Naci Bostancı, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik toplantıya katılan isimler arasında. 

ÖMER ÇELİK AÇIKLAMA YAPIYOR

Toplantı sonrası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulunuyor: "Partideki bütün birimlerin görüşleri ortaya koyuldu. Teşkilatların çalışması değerlendirildi. Düzenli olarak seçime kadar bu toplantıları yapmaya devam edeceğiz. Seçimle ilgili bir takvim değişikliği yok. Erken seçim olması söz konusu değil, seçimler zamanında yapılacak. Seçime dair de şimdiden bir takvimin başlaması normal. Seçimlerin tarihiyle ilgili bir gündem olmadı. Bu toplantı zamanında yapılacak seçime dair yürütülecek çalışmaları içerdi. Her toplantıda nihayetinde Cumhur İttifakı'nın nasıl daha da güçleneceği değerlendiriliyor. 

SURİYE İLE TEMAS OLUR MU?

Rejimin aynı tutumunu devam ettirmesini kimse kabul etmez. Bütün bir süreci baştan alırsak bugüne nasıl gelindiği ortada. Türkiye meşruiyetin yanında. Siyasi çözüm olsun istiyoruz ama tarafların rıza göstermesi gerekiyor. 

Editör: TE Bilisim