Divan Başkanlığını Saadet Partisi Yüksek istişare Kurulu Üyesi ve Van milletvekili Fethullah ERBAŞ yaptığı Kongrede divan üyeliklerini Edremit ilçe başkanı İdris AKSONA ve İl müfettişi Mustafa TERİM yaptı.

Kongre öncesi Saadet Partisi İl Başkanı Özay İLHAN, İl heyeti ve İlçe yöneticileri ile Bahçesaray ulu camii de Cuma namazının ardında Bahçesaray halkı ile cay bahçesinde samimi bir ortamda muhabbet ettiler. Ardından kongrenin yapılacağı alana gidildi.

“İLÇEMİZ İÇİN YENİ BİR SAYFA AÇILMIŞTIR”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından gündem Maddelerinin görüşülmesine geçildi. Kongrede yapılan konuşmalarda saadet partisinin her Gün daha fazla ilgi gördüğünü ülkemizin içinde bulunduğu bu bulanık havada saadetli günlere ancak milli görüş ile çıkacağı apaçık ortadır. Yaptığımız tüm kongrelerden güç kazanarak Siyonist, emperyalist bir düzenden;  adi yaşanılır bir dünya kurmak yolundaki aşk ve gayretimiz artmaktadır. İfadeleri kullanıldı. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından yapılan seçime tek aday olarak katılan Mehmet Şirin YABA Bahçesaray İlçe Başkanlığı görevine seçildi. Kongre sonunda konuşan YABA ilçemiz için yeni bir sayfa açılmıştır. Bir kesimin elinde bulanan ilçe kaynaklarını kazandığımız zaman tüm ilçe vatandaşlarımız ile eşit, adil ve şeffaf bir şekilde paylaşacağız. Artık ilçe olarak üçüncü dünya ülkesi şehirlerini andıran Bahçesaray’ımızı liyakatli yöneticilerimiz ile hizmet noktasında dünya standartlarını yakalayacağız. Halkımız bunu hak ediyor. Bize yoğun ilgi gösteren ilçe halkımıza çok teşekkür ediyorum. İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim