Kiraz Pınar Spor Kulübü Başkanı Coşkun Aydın, teknik direktör Shota Arveladze’yi takımın başına geçmesi için davet etti.

 

Kocaeli’nin Gebze İlçesinde bulunan 2. Amatör Kümede mücadele eden Gebze Kiraz Pınar Spor Kulübü’nün başkanı Coşkun Aydın, teknik direktör Shota Arveladze’yi kendi takımının başına geçmesi için Gebze’ye davet etti. Shota Arveladze’yi takımlarının başına geçmesi için çağıran Gebze Kiraz Pınar Spor Kulübü Başkanı Coşkun Aydın, “Shota’ya üzülüyorum. Shota ile bağlarımız çok eskiye dayanıyor. O yüzden Shota’yı Kiraz Pınar Spor Kulübü’ne hoca olarak istiyoruz. Shota bizim her şeyimiz. Biz Shota’yı kulübümüzde görmek istiyoruz. Gelirse bizi onurlandırır ve gururlandırır” dedi. Shota Arveladze’ye bir mesaj gönderen Başkan Aydın, “Shota ile bir görüşme yaptık ama şu anda yurt dışında olduğu için bekliyoruz. Buradan kendisine mesaj yolluyoruz, kulübümüze bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Shota için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirten Başkan Coşkun Aydın, “Shota için maddi olarak pek fazla imkanımız yok. Ama Shota için ve kulübümüz için yine de elimizden gelen her şeyi yaparız” ifadelerini kullandı. Kendi çocuğunun ismini Shota koymak istediğini ancak bu isteğini gerçekleştiremediğini anlatan Kiraz Pınar Spor Kulübü Başkanı Coşkun Aydın, “Shota ’ya olan sevgimiz 1996’da başladı. 1996 ‘da oğlum doğdu ismini vermedim. Arkadaşlarım niye ismini vermiyorsun diye sorduklarında ben de ismini üç gün sonra oynanacak olan Trabzon-Van maçında kim gol atarsa onun ismini oğluma vereceğim dedim. O zaman da Shota çok favoriydi. Arkadaşlarım dedi ki ya Shota gol atarsa ne yapacaksın, Shota koyacağım dedim. Gittim nüfus müdürlüğüne, gol atarsa ben oğlumun ismini Shota koymak istiyorum dedim, olmaz dediler. Maçta Trabzonspor gol atamadı, Van Spor’dan Okan diye arkadaş golü atınca bende oğlumun ismini Okan koydum. Shota ’ya olan sevgimiz o zamandan beri devam ediyor. Shota bizim kendi yöremizin insanı gibi.” Dedi. 

Editör: TE Bilisim