Amedspor'un takım kaptanı Şehmus Özer'in arabası, 20 Aralık Salı günü katıldığı düğünde Malatya'dan Mardin'e dönerken uçuruma yuvarlandı.

ARABASI VE CESEDİ BULUNDU

Olay yerinde hayatını kaybeden 36 yaşındaki Şehmus Özer'in arabası ve cesedi bulundu. Amedspor Kulübü, olayı resmi facebook sitesinden duyurdu.

DONARAK HAYATINI KAYBETTİ

Öte yandan Skorer'den Musa Kesler'in haberine göre; Kendisinden 3 gündür haber alınamayan, dün Elazığ'da uçuruma yuvarlanmış otomobilinin içinde cesedi bulunan Amedpor kaptanı Şehmus Özer'in (36) ölümüyle ilgili kahreden detay ve kaza yerinden fotoğraflar ortaya çıktı.

Özer'in aracının uçuruma yuvarlandıktan sonra uçurumun dibindeki bir çukura düştüğü, bu yüzden yoldan geçenler tarafından görülmesinin zorlaştığı da belirlendi. Özer'in aracını kazadan 2 gün sonra olay yerinden geçenler tesadüfen görerek polise haber vermiş.

Yapılan ilk ön otopside Özer'in yaralandıktan sonra donarak öldüğü tespit edildi. Özer'in ailesi Elazığ Adli Tıp Kurumu'ndan bugün cenazeyi teslim alarak Diyarbakır'a götürecek. Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı da kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilisim