Nefes kesen karşılaşmaların oynandığı 7'nci haftanın kapanış maçında Erciyes-Beşiktaş kapışması da futbolseverleri hop oturtup hop kaldırdı... Perşembe günü Partizan'ı dörtleyen Beşiktaş, dün gece K. Erciyes karşısında ilk yenilgisini aldı. İlk yarısı durgun geçen maçın
ikinci devresi ise heyecan dolu bir aksiyon filmi gibiydi.

AVA GİDERKEN AVLANDI
Erciyes 54'te John Boye ile öne geçti. 67'de Gökhan Töre küfür ettiği gerekçesiyle kırmızı kart gördü. Oyuna sonradan giren Kerim Frei 70 ve 85'te attığı gollerle 10 kişilik Beşiktaş'ı 2-1 öne geçirdi. 89'da Edinho durumu 2-2 yaptı, 90+2'de Cenk Ahmet, Erciyes'e hayat veren, Beşiktaş'ı ise yıkan golü attı.

KERİM FREİ'IN GOLLERİ ÇARE OLMADI
Siyah-beyazlı ekibin genç yıldızı Kerim Frei, Kayseri deplasmanında attığı golle yıldızlaşırken, yaptığı 'duble' işe yaramadı. Bu sezon 6. lig maçına çıkan ve ilk gollerini atan Kerim Frei, Olcay Şahan'ın sakatlanmasının ardından 38'de oyuna dahil olmuştu. Kerim, 15 dakika içinde iki gol atarak takımını öne geçirse de; Erciyes'in üç dakikada attığı iki gol genç yıldızın sevincini yarıda bıraktı.

SİVOK REKOR KIRDI
Kartal'ın Çek savunmacısı Sivok, dün bir rekora imza attı. Son olarak Sivas maçında oynayıp Beşiktaş'la 144 maça çıkarak Holosko ve Bobo'yu yakalayan Sivok, dün ikinci yarıda oyuna girerek 145 kezle kulüp tarihinde Beşiktaş formasını en çok giyen yabancı futbolcu oldu.

Editör: TE Bilisim