Transfer döneminde sessizliğini koruyan Vanspor yönetimi, büyük bombayı patlatmaya hazırlanıyor. İki başarılı oyuncuyla anlaşma sağlayan takım gücüne güç katarak şampiyonluk yolunda mücadelesini sürdürmeyi hedefliyor.

Kulüp Başkanı Servet Yenitürk yaptığı açıklamada Samsunspor'dan Cenk Kaplan ve Vanspor eski futbolcu Nuri Terliksiz ile anlaştıklarını ifade etti.

Vanspor’un eski futbolcusu Nuri Terliksiz ve Samsun spor oyuncusu Cenk Kaplan anlaşmaya varılırken, yapılacak diğer transferlerin 7 günlük yaz kampı süresinde yapılacağı belirtildi. Vanspor yönetimi transferde görüşmelerine gizli devam ederken, bir birinden yetenekli 4 futbolcu transferinin gerçekleşmesi bekleniliyor.

TRANSFERİN 4’TE 2'Sİ TAMAMLANDI
 

Transferler konusunda takımı dağıtmadan eksiklikleri dolduracaklarını kaydeden Yenitürk, “7 transfer yaptık bu güne kadar, bu süreçte yedekte oynayan bazı arkadaşlar sorun oluşturmaya başladı. Madem oynatmayacaksanız beni neden aldınız diye, bazı moral bozuklukları ve sıkıtılar oluyordu bundan dolayı 4 arkadaşımızla yollarımızı ayırdık, iki arkadaşla daha ayıracağız ediyor altı, 4 noktada transfer düşünüyoruz. Bir sağbek, bir orta saha, iki de stoper, almayı düşünüyoruz. İnşallah önümüzde ki süreçte bu durumu açıklayacağız.” 

Kampımız Antalya’da olacak, kamp gününe kadar bütün eksikliklerimiz tamamlayacağız. Rixsos otelde yapılacak kampımızı basınımızda takip edecek. Basınımızı iki posta halinde davet edeceğiz, çalışmalarımızla ilgili bilgi vereceğiz.” Şeklinde konuştu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi

Editör: TE Bilisim