Sergen Yalçın ile yapılan anlaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, "1 sene olması hocamızın tercihi. Bizim için de uygun bir süreç. O anlamda, bizim seneye takılacak bir konumuz yok. Bizim Sergen Yalçın ile gönül birlikteliğimiz, sözleşmelere sığacak şekilde değil. Oradaki sözleşmede yazan süre, sadece bir madde" dedi.

"GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ OYUNCULAR VAR"

Yarından itibaren hızlı bir şekilde transfer çalışmalarını başlayacaklarını söyleyen Kocadağ, "Biz hocamızla bazı konuları paylaşıyorduk. Bu süreçte durmadık tabii ki. Transferlerle alakalı görüştüğümüz oyuncular var. Scout ekibimizle, hocamızla paylaştığımız isimler var. İnşallah yarından itibaren çok daha hızlı bir şekilde, bu konulara eğileceğiz. Elimizde bir oyuncu havuzu var. Hocamızın tavsiye ettiği oyuncular oldu, olacaktır. Bununla alakalı oturup, konuşacağız" diye konuştu.

"SALİH UÇAN İLE PRENSİP ANLAŞMASINA VARDIK"

Salih Uçan ile prensip anlaşmasına vardıklarını söyleyen Emre Kocadağ, "Salih Uçan ile biz prensip anlaşmasına vardık. O anlamda bir sıkıntı yok. Hocamız öncelikliydi. Hocamızı halledelim, sonrasında transferleri açıklayalım diye düşündük. Salih Uçan ile alakalı bir sıkıntı yok. Görüştüğümüz, son noktaya geldiğimiz birkaç oyuncu var. Tabii hocamızın onayından sonra biz bu oyuncuları yavaş yavaş açıklarız" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim