Milli araya İstanbulspor beraberliği ile giren Beşiktaş’ta Teknik Direktör Valerien Ismael yaptığı değişikliklerle bir kez daha eleştiri oklarının hedefi olurken, yönetim hem bu konuyu masaya yatırdı hem de devre arasındaki transfer planlamasını yapmaya başladı. Kartal’ın öncelikle rotası ise en çok problem yaşadığı bölge olan, sağ stoper...

Yeni oyuncu almak için önce maddi konularda rahatlamak isteyen, ardından da yabancı kontenjanında yer açması gereken siyah-beyazlıların ilk hedef olarak yaz döneminde gönderemediği Welinton ve Montero ile devre arasında yollarını ayırmaya çalışacağı öğrenildi.

Sezon başında bu operasyonu yapamadığı için bir sağ stoper alamayan siyah-beyazlı idareciler, UEFA ile yaptığı anlaşmayı da düşünerek teknik heyetin raporu doğrultusunda devre arasında bu durumu bir kez daha masaya yatıracak. Dünya Kupası nedeniyle lige verilecek arada ve devre arası transfer döneminde takımın şampiyonluk yarışında bulunma ihtimalinin yüksek olması nedeniyle böyle bir planlama yapıldığı bildirildi.

Editör: TE Bilisim