Yeni sezona çok daha güçlü bir kadro ile girmenin planlarını yapan Cimbom, Chedjou için büyük bir savaş verecek... Lille'in bonservisine 8 milyon euro istediği Kamerunlu stoper için 7.5 milyon euro'ya kadar çıkan sarı-kırmızılıların karşısında artık ezeli rakibi F.Bahçe de var. Keza 28 yaşındaki oyuncunun menajeri Gelabert, Kanarya'nın da devreye girdiğini bizzat açıkladı. 

ASLAN'IN TUTKULU LİDERLERİ...
Fransa'nın kuzeyinde yayın yapan La Voix du Nord isimli gazete ise Cimbom'un Chedjou konusunda son derece ısrarcı olduğunu belirten haberinde, "Drogba ve Sneijder'i almayı başaran G.Saray'ın tutkulu liderleri bir kez daha rakiplerini alt edebilir" yorumunu yaptı. Sarı-kırmızılıların gözdesini isteyen kulüpler arasında SunderlandSchalkeValencia ve Porto da bulunuyor... 

SAKATLIĞI CİDDİ OLABİLİR!
Öte yandan G.Saray'ın yanı sıra pekçok kulübün listesinde olan Chedjou'nun sakatlığı endişelendirdi... Takımının Montpellier ile oynadığı maçta sağ arka adalesinden sakatlanan Kamerunlu stoperin durumunun ciddi olabileceği belirtildi. Net bilginin ise ancak gelecek hafta alınabileceği bildirildi.

Editör: TE Bilisim