Beşiktaş'ta Şenol Güneş döneminin başlamasının ardından transfer çalışmaları da başladı. Siyah-Beyazlı kulüpte ayrılıklar ve transferlerin yoğunlukla yaşanacağı bir devre arası bekleniyor.
6 FUTBOLCUYLA BİRDEN AYRILIK KARARI
Kara Kartal’da devre arasında ayrılıklar da yaşanacak. Sezon başında lisansları çıkarılmayan Utku Yuvakuran ve Tyler Boyd’a ek olarak Welinton’la da yolların ayrılması bekleniyor. Bu 3 futbolcuya ek olarak teknik direktör Şenol Güneş’in, Dünya Kupası sebebiyle lige verilecek arada; Artur Masuaku, Montero ve Kevin N’Koudou’yu da deneyeceği ve bu oyuncuların istediği formun altında kalması halinde bu 3 ismin de yollanması konusunda yönetime.

TAYFUR BİNGÖL'ÜN BONSERVİSİ ALINACAK
Transfer döneminin son gününde Beşiktaş’a kazandırılan Tayfur Bingöl, Kara Kartal’da etkili bir performans ortaya koymuştu. Deneyimli sağ bek oyuncusunun formundan memnun olan teknik ekibe ek olarak taraftarın da kısa sürede tecrübeli isimden memnun olması sonrasında yönetim harekete geçecek. Beşiktaşlı idarecilerin, bonservisi Alanyaspor’da olan çok yönlü oyuncunun bonservisini alacağı bildirildi.

RIDVAN YILMAZ'IN DÖNÜŞ PLANI YOK
Siyah-Beyazlılar’da Artur Masuaku’yla devre arasında yolların ayrılma ihtimalinin belirmesi sonrasında sezon başında transfer olduğu Rangers’taki macerası istediği gibi gitmeyen Rıdvan Yılmaz’ın ismi gündeme gelmişti. Şu anda ufak bir sakatlığı bulunan genç sol bekin, kariyerine İskoç ekibinde devam etmeyi istediği kaydedildi. Adaptasyon sürecinde bulunan başarılı oyuncu, Türkiye’ye dönmeyi düşünmüyor.

Editör: TE Bilisim