Fenerbahçe - Galatasaray Odebank karşılaşmasında ortalık karıştı.

Mücadelede son periyot oynanırken Fenerbahçeli taraftarlar ile Galatasaray benchi arasında tartışma çıktı. Fenerbahçeli taraftarlar benche doğru koştu, araya güvenlik görevlileri girdi ve oyun bir süre durdu. 

Ergin Ataman da araya girerek ortamı yatıştırmaya çalıştı. Fenerbahçe Koçu Obradovic de hızlı adımlarla olay yerine gitti ve taraftarları sakinleştirmek için çabaladı. 

 

YILDIRIM: TUZAĞA DÜŞMEYİN

O sırada Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım mikrofonu eline aldı ve tüm salona seslendi. Başkan Yıldırım, taraftarlara "Tuzağa düşmeyin" diyerek sakin olmaları uyarısında bulundu. 

Aziz Yıldırım'ın ardından Koç Obradovic ve Melih Mahmutoğlu taraftarlara bir kez daha anons yaptı. Mikrofonu eline alan Kaptan Melih de "Lütfen küfretmeyelim diyerek taraftarı uyardı. 

Gerilimin yatışmasının ardından oyuna devam edildi.

 

FENERBAHÇE 92 - GALATASARAY 74

Olayların ardından oyuna devam edildi ve dev mücadeleyi Fenerbahçe farklı bir şekilde kazanmayı başardı. Mücadeleye çok iyi bir şut yüzdesi ile başlayan Galatasaray Odeabank, bir ara 9 sayı farkla öne geçse de Obradovic'in molası sonrası farkı eritip ilk yarıyı 41-39 önde kapatan Fenerbahçe oldu. 

İkinci yarı Galatasaray Odeabank'ın şut yüzdeside düşünce Fenerabhçe boyalı alanı etkili kullanarak farkı açmayı başardı ve 3. periyot 62-46 ev sahibi takımın üstünlüğü ile sona erdi. Final periyodunda da görüntü değişmeyince sarı-lacivertli takım mücadeleyi 92-74 kazanmayı başardı.

 

Fenerbahçe: Ali Muhammed 12, Nunnaly 9, Datome 15, Barış Hersek 2, Vesely 22, Kalinic 9, Sloukas 12, Udoh 7, Melih Mahmutoğlu, Berk Uğurlu, Egehan Arna, Ahmet Düverioğlu 4

 

Galatasaray Odeabank: Sinan Güler 14, Göksenin Köksal 3, Preldzic 8, Tyus 4, Daye 7, Dentmon 14, Micov 7, Diebler 12, Thompson, Ege Arar 2, Can Korkmaz 3

Salon: Ülker Sports Arena

Hakemler: Ali Serkan Emlek, Yener Yılmaz, Ali Şakacı

1. Periyot: 19-20

Devre: 41-39

3. Periyot: 62-46

Beş faulle çıkan: 36.41 Vesely (Fenerbahçe)

Editör: TE Bilisim