Hentbol Erkekler 2. Lig A Grubunda mücadele eden Van Erek Beş Yıldız Spor Kulübü, kendi evinde karşılaştığı Mardin Artuklu Gücü Spor Kulübünü 37-33 yenerek. Ligin ilk yarısını lider tamamladı.

 

Deplasmanlı Erkekler Hentbol 2. Lig A Grubunda mücadele eden Van Erek Beş Yıldız Hentbol Takımı, kendi evinde karşılaştığı Mardin Artuklu Gücü Spor Kulübünü yenerek, fikstürde 1. sıraya yükselerek ilk devreyi lider bitirmeyi başardı.

 

Van Erek Beş Yıldız Spor Kulübü olarak ligin ilk yarısını lider bitirmenin sevincini yaşadıklarını belirten Antrenör Müslüm Karaboğa, “Daha önce de belirtmiş olduğum gibi hedefimiz öncelikle play off’lara kalarak 1. Lige yükselmektir. Şu an doğu illerinin en iyi ve kısmen Vanlı gençlerden oluşan bir takımı olarak ligimizin ilk devresini lider bitirdik. Takım oyuncularımı bir üst lige çıkmak için özenle seçerek Van ilimize layık bir takım oluşturmaya çalıştık. Bizleri yalnız bırakmayan ve hem maddi hem de manevi olarak hep yanımızda olan milletvekillerimize, yönetimimize ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum” dedi

Editör: TE Bilisim