Jerome Boateng 76 kez Alman Milli Takım formasını giydi. Bu maçlarda sadece 1 gol kaydetti.

FENERBAHÇE SAVUNMACILARDAN MEMNUN DEĞİL

Fenerbahçe yeni sezona dünyaca ünlü bir stoperle başlamakta kararlı. Bu sezon savunmada büyük sıkıntılar çeken ve transfer ettiği Lemos ve Tisserand'dan gerekli katkıyı bir türlü alamayan Sarı-Lacivertliler'in hedefinde Bayern Münih'in 32 yaşındaki Alman savunmacı Jerome Boateng var.

MESUT ÖZİL DEVREYE GİRECEK

Fenerbahçe yönetiminin transferde ki bir diğer kozu da Almanya milli takımından arkadaşlıkları olan Mesut Özil. Mesut'un Boateng'i ikna etmek için görüşeceği gelen haberler arasında Mesut Özil, Boateng ile birlikte yeniden oynama fırsatını kaçırmak istemiyor.

PODOLSKİ'DE BOATENG'İ İSTİYOR

Mesut Özil'in meşhur doğum günü videosunda da Mesut'a abi diyen yıldız savunmacıda Mesut Özil ile oynamak istiyor bu transfer için devreye girebilecek bir kişide ligimizde Antalyaspor forması giyen diğer Alman yıldız Lukas Podolski. Poldolski'de milli takımdan eski arkadaşı ile aynı ülkede yaşamak istediği gelen haberler arasında.

İSPANYA VE İNGİLTERE'DEN DE TALİPLERİ VAR

Sarı-Lacivertliler sözleşmesi sezon sonu bitecek yıldız oyuncunun menajeri ile ilk teması gerçekleştirdi ve şartlarını öğrendi. Boateng'e İspanya ve İngiltere'den de talipler var.

10 MİLYON EURO

2011 yılından beri Alman ekibinde forma giyen başarılı stoperin güncel piyasa değeri 10 milyon Euro. Jerome Boateng bu sezon 33 maçta oynadı. 2 gol atarken 1 asist kaydetti.

Editör: TE Bilisim