Yeni sezonda şampiyonluktan başka bir şey düşünmeyen Fenerbahçe'de kadro yapılanması buna göre oluşturuldu ve birçok transfer yapıldı.

Transferin son saatlerine kadar mesaisi bitmeyen Fenerbahçe'de 18 yeni isim kadroya dahil edilirken birçok isimle yollar ayrıldı.

Fenerbahçe'deki futbolculuk kariyerini noktalayan Emre Belözoğlu, kulüpteki yeni görevi ile tarihe geçti. Aktif futbolculuk kariyerini sonlandırdıktan sonra sportif direktörlük koltuğuna oturan Emre Belözoğlu, transfer sürecinde büyük çaba sarf etti.


Takıma dahil olması planlanan oyuncular ile birebir iletişime geçen Belözoğlu, 18 yeni oyuncunun takıma katılmasında etkin rol üstlendi.

En son 1993-94 sezonunda 17 oyuncu ile en çok transferi yapan kulüp olan Fenerbahçe, 2020-21 sezonunda kendi rekorunu egale etti. Yapılan transferlerle sportif direktör Emre Belözoğlu da yeni göreviyle tarihe geçti.

İKİ YILDIZLA İLGİLİ KARAR VERİLDİ!


Milliyet'in haberine göre, takıma katılanlar sonrası kadrosu genişleyen Fenerbahçe'de iki yıldızın geleceği merak konusu oldu. Teknik direktör Erol Bulut iki isimle ilgili kararını verdi.
Fenerbahçe'de transfer döneminde yüksek maaşı nedeniyle takımdan gönderilmek istenen Garry Rodrigues ile kadroda düşünülmeyen Dirar takımda kalmıştı.

BİLETLERİ KESİLDİ!


Her iki futbolcunun da lisansı çıkarılmasına rağmen Erol Bulut'un öncelikleri arasında yer almıyorlar.
 

RODRIGUES AL ITTIHAD'A DÖNÜYOR!


ITTI Saudi Club'ın haberine göre Garry Rodrigues, önümüzdeki hafta yeni sezon hazırlıkları için Al-Ittihat kulübüne geri dönecek.
 

DIRAR PLANLAR ARASINDA YOK!


Sağ bek ve açıktaki rekabet nedeniyle ise Nabil Dirar, hocanın gelecek planları arasında yer almıyor.

4 MİLYON EURO TASARRUF!
 

Kadro yapılanmasını oluştururken mali konular konusunda titiz davranan Fenerbahçe yönetimi, yaşanacak ayrılıkların ardından 2 oyuncunun toplamda 4 milyon euroluk maaşından tasarruf etmiş olacak.

Editör: TE Bilisim