Erol Bulut, Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmada sarı kart cezalısı Valencia'nın yerine Luiz Gustavo'yu 11'de görevlendirdi. Hücumun kanatlarında Osayi-Samuel ile Dimitris Pelkas yer alırken, santrforda Thiam görev yaptı.

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Caner Erkin, Gençlerbirliği mücadelesinde yedek soyundu. Teknik heyetin kararıyla bir süre takımdan ayrı kalan Caner, hafta içinde tekrar takımla çalışmalara başlamıştı. Sakatlığı bulunan Mesut Özil, Gençlerbirliği maçını tribünden takip etti.

Fenerbahçe, Gençlerbirliği müsabakasında 5 oyuncusundan yararlanamadı. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Mesut Özil, Sadık, Sinan Gümüş ve Perotti, kadroda yer almadı. Bu oyuncuların yanı sıra cezalı Enner Valencia da takımını yalnız bıraktı.

Maç sonrasında başta Erol Bulut olmak üzere Fenerbahçe yönetimine büyük tepki vardı. Kontra programında yorumculuk yapan Serdar Ali Çelikler canlı yayında sürpriz bir açıklamaya imza attı.

Fenerbahçe'nin Haziran ayında olacak seçimleri hakkında konuşan Çelikler; 'Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç kesinlikle devam etmeli. Yönetim kurulunu biraz daha kalibreli isimlerle seçmeli. Futbol dünyasını bilen , Fenerbahçe camiasını bilen isimler lazımdır, mutlaka gerekir.

'Rıdvan Dilmen olacaksa çok sevinirim. Mesela Oğuz olacaksa başarılı bulurum bu hamleyi. Futbolu dünyasını bilir mi bilir. Fenerbahçeli, camiada sevilir, futbol dünyasını biliyor. Acun Ilıcalı yönetime girse kötü mü olur?'

'Fenerbahçe'de Ali Koç eğer aday olmazsa Aziz Yıldırım geri döner, Türkçesi bu. Eğer Ali Koç yeniden başkanlık seçimine girmesin, girecek adaylara bakarak Aziz Yıldırım geri döner. Bunu iddialı söylüyorum. Girecek adaylara bağlı olarak Aziz bey geri döner. O gün gelsin göreceğiz.

Tekrar söylüyorum, çıkacak adaylara göre Aziz Yıldırım kesin aday olur Ali Koç bırakırsa. Bunu bilgi olarak söylüyorum. Aziz Yıldırım'a "Ali Koç giderse kulübü sahipsiz bırakma" diyorlar' açıklamalarında bulundu.

EROL BULUT: MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ 

Bize çizgiler farklı çiziliyor, rakiplerimize farklı çiziliyor. Sonuna kadar mücadelemizi edeceğiz. Saha dışında da mücadelemize devam edeceğiz.' dedi.

Fenerbahçe'de Novak açıklamalarda bulundu. "Şu an bizim için zor duruma girdi lig. Bu maçı kazanıp devam etmek istiyorduk. 2 farklı bir takım gibiyiz. İçeride ve dışarıda. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz."

KAYNAK:GAZETE VATAN

Editör: TE Bilisim