Fenerbahçe, resmi sitesinden yaptığı açıklamayla Aykut Kocaman'la yapılan görüşmenin ardından karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığını açıkladı.


Fenerbahçe'de beklenen ayrılık gerçekleşti. Başkan Ali Koç ve sportif direktör Comolli ile görüşmeler yapan Kocaman'ın takımdan gönderilmesine karar verildi.

 

YENİ BİR SAYFA VE 3 TEMMUZ VURGUSU


Sarı-lacivertli ekibin resmi sitesinden yapılan açıklamada yeni bir dönem için Kocaman'ın görevine son verildiğini belirtilirken, özellikle 3 Temmuz sürecinde tecrübeli hocanın Fenerbahçe'ye yaptıkları için teşekkür edildi.

 

İşte Fenerbahçe'nin yaptığı açıklama; 

 

"Profesyonel Futbol Takımımızın değerli teknik direktörü Sayın Aykut Kocaman ile, göreve geldiğimiz günden itibaren, takımımızın mevcut durumu ve geleceği hakkında muhtelif görüşme ve değerlendirmeler gerçekleştirdik.

 

Değerli hocamız ile yapmış olduğumuz bu görüşmelerin neticesinde, dün akşam itibariyle, futbol takımımızın yönetimsel anlamda yeni bir sayfa açması gerektiği konusunda karşılıklı görüş birliğine vardık.

 

Bu yaklaşımı samimiyetle ve anlayışla karşılayan Sayın Aykut Kocaman'a, bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu tüm hizmetler için şahsım, yönetim kurulum ve camiam adına teşekkür ederim.

 

Futbolcu ve teknik adam olarak kulübümüze kazandırdığı başarılarının yanında, özellikle 3 Temmuz sürecindeki dimdik duruşuyla da camiamız için bir teknik direktörden çok daha fazlası olduğunu göstermiş olan Sayın Aykut Kocaman, her zaman kalplerimizde ayrı bir yere sahip olmaya devam edecektir.

 

Hocamıza bundan sonraki kariyeri için en içten başarı dileklerimizi sunar, yolunun açık olmasını dileriz."

 

Saygılarımla,

Ali Y. Koç

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı

Editör: TE Bilisim