Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Habertürk Özel programında soruları yanıtladı.

Koç, taraftarın merakla beklediği teknik direktör konusuna da değindi.

"PAZARTESİ AÇIKLAYACAĞIZ"

Anlaşılacak hocanın isminin belli olup olmadığı yönündeki soruya Koç, "Kısa listemizde 3'e indik. Hatta 2 buçuk diyebilirim.Yeni teknik direktörümüzü pazartesi açıklayacağız.” sözleriyle cevap verdi.

Ali Koç'un konuya ilişkin açıklamaları:

"SERGEN İLE İLGİLENMEDİK"

"Favre'nin kendrisiyle görüşmemiz olmadı, onu temsil eden kişiyle görüşmemiz oldu.Dalic benim çok arzumdu. Geçen sene çok güzel rapor hazırladı bize 40-45 sayfalık. Tavrı, hali, şekli şemali, düşünceleri, karakteristiği bize çok uyuyordu. Turnuva ertelenince olmadı. Fenerbahçe taraftarı lütfen bu algılara gelmeyin. Beşiktaş taratarı için de öyle, biz Sergen Hoca ile ilgilenmedik.

"SEÇİM ÖNCESİ AÇIKLAMAK ÇİRKİN"

Yeni sezonda korakor bu işin mücadelesini vereceğiz. Bana göre ciğeri beş para etmez, bu algıları yaratan, kendisini gazeteci gören insanlarla sadece Fenerbahçe değil herkesin mücadele etmesi lazım. Bunlar futbolcuları da hakemleri de etkiliyor. Bunlardan futbolu arındırmamız lazım. Teknik direktörü konusunda seçim sonrası açıklama yapacağız. Seçim öncesi açıklamak çirkin.

"FENERBAHÇELİLER RAHAT OLSUN"

Bir iki tane daha hoca var ki, kimsenin laf edemeyeceği ama futbol endüstrisi ile araları o kadar açılıyor ki, geçmişte Türkiye'nin mali gücünün yeteceği hocaları bugün getiremeyiz. Herkesin bu gücü yok. Sonuçta 2-3 hoca adayımız var. Seçim sonrası açıklanır. Fenerbahçeliler rahat olsun. En iyi profili getireceğiz. Çok iyi birkaç isim var. Genç ve çok iyi hocalar var. Geldiğimiz noktada o risk alınır alınmaz. Onu da değerlendiriyoruz. Aziz Başkan ilk 6 senesinde bir şampiyonluk oldu. Bunu herkes unutuyor. Unutmayın Galatasaray, Beşiktaş 14-15 sene şampiyon olamadı."

Editör: TE Bilisim