Bu sezon gösterdikleri performansla dikkat çeken yıldız isimler Valencia ve Ferdi Kadıoğlu için teklifler alan Fenerbahçe'de taraftarı üzecek gelişmeler yaşandı. Fenerbahçe'de sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Valencia'nın adı birçok kulüple anılıyor. 33 yaşındaki golcüye talip olan takımlardan biri de Cruz Azul olmuştu. Meksika ekibinin başkanı Victor Velazquez, Enner Valencia transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

"VALENCIA'YI İSTİYORUZ"

TNT Sports'ta yer alan habere göre; Velazquez, Valencia'yı transfer etmek istediklerini doğruladı. Haberde Cruz Azul'un Enner Valencia ile birlikte Galatasaray'ın eski yıldızı Radamel Falcao'yu da transfer etmek istediği vurgulandı. Enner Valencia'ya Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Serie A ve MLS takımlarının da ilgisi bulunuyor.

FERDİ'YE DEV TALİP

Sarı-Lacivertli ekipte gösterdiği performansla Avrupa'nın dikkatlerini üstüne çeken bir başka isim olan Ferdi Kadıoğlu için de son olarak Alman devi devreye girdi. Ajansspor'un haberine göre; Alman ekibi Borussia Dortmund, Fenerbahçe forması giyen Ferdi Kadıoğlu'nu transfer listesine aldı. Devre arası transfer döneminde kadrosuna katmak için girişimlere başlaması bekleniliyor.

YAPILACAK TEKLİF ORTAYA ÇIKTI

Fenerbahçe ile sözleşmesi 2026 yılına kadar bulunan Ferdi Kadığolu için Alman devi, kapıyı 15 milyon euro ile çalacağı ifade edildi. Genç oyuncunun güncel değeri ise 12 milyon euro olarak gözükmekte. Borussia Dortmund'un teknik direktörü Edin Terzic, genç bek oyuncusunu beğenerek transfer edilmesini istedi. Hırvat asıllı Alman teknik adam yönetime transfer listesinde ilk isim olarak Kadıoğlu'nu sunduğu öğrenildi. Fenerbahçe ile bu sezon Süper Lig'de 17 karşılaşmada forma giyen Ferdi Kadıoğlu, 2 asist yapma başarısı gösterdi. Genç bek oyuncusu gol katkısı veremedi. Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 1 karşılaşmada boy gösterdi.

KAYNAK: SABAH

Editör: TE Bilisim