Teknik direktör Fatih Terim ile yeniden yoluna devam eden Galatasaray, şampiyon kadroyu oluşturmak için arayışlarını sürdürüyor. Beşiktaş'ın Aslan'ın ilgilendiği yıldız isimler için devreye girmesi üzerine Galatasaray Ghezzal misillemesi ile karşılık verdi. Son olarak Emre Akbaba ile sözleşme uzatan Galatasaray, Beşiktaş'ta sezonun oyuncusu olan Ghezzal için pazarlık masasına oturdu.

TRANSFER SAVAŞI 

Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki rekabet daha lig başlamadan start aldı, transferde iki kulüp karşı karşıya geldi. Gedson Fernandes’i yeniden kiralamak, Kaan Ayhan ve Barış Alper Yılmaz gibi oyunculara imza attırmak için çalışma içerisinde olan sarı-kırmızılılar, bu futbolcular için karşılarında Beşiktaş’ı rakip olarak buldu. Cim-Bom’un peşindeki olduğu ve prensipte anlaştığı isimlere kanca atan Kartal, Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan katılmalarını avantaj olarak kullanmak istedi.

GHEZZAL MİSİLEMESİ 

Galatasaray, bundan dolayı Beşiktaş’a Rachid Ghezzal ile misillemede bulundu. Sarı-kırmızılılar geçen sezon siyah-beyazlılara şampiyonluğu getiren isimlerin başında gelen Cezayirli futbolcuya teklif götürdü. Beşiktaş’ın yüksek maliyeti nedeniyle işi ağırdan aldığı Ghezzal için Leicester ile görüşmelere başlayan sarı-kırmızılılar, İngiliz ekibinin istediği 7 milyon Euro'luk bonservisi 5 milyon Euro'ya indirmeye çalışıyor. 

GHEZZAL'İN BABASINDAN AÇIKLAMA 

Ghezzal’ın Beşiktaş taraftarını ve Sergen Yalçın’ı çok sevdiğini söyleyen yıldız futbolcunun babası Mohamed Ghezzal, “Oğlum Beşiktaş’ta çok mutlu. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecekler. Ghezzal yüzde 100 kariyerine Beşiktaş’ta devam edecek. Kısa süre içinde transferin noktalanmasını bekliyoruz.” dedi.

Oğlunun Kara Kartal’da devam etmeye odaklı olduğunu söyleyen Baba Ghezzal, “Bütün oyuncularla arası çok iyi. İstanbul’da ve Beşiktaş’ta oynamak ona çok yaradı. Bu saatten sonra başka takıma gitmesi çok zor.” ifadelerini kullandı.

GALATASARAY'IN YAPTIĞI TEKLİF!

Baba Ghezzal, “Oğlumun bu sezon gösterdiği performansın ardından sadece Beşiktaş değil Galatasaray da bize teklif yaptı” şeklinde konuşarak Galatasaray’ın teklifini kabul etmediklerini söyledi..

Editör: TE Bilisim