Daha önce Trabzonspor'dan Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Olcan Adın gibi birçok yıldız ismi kadrosuna katan Galatasaray'ın kapısını bu sefer Bordo-mavili kulüp çalmaya hazırlanıyor. Halilhodzic'in takımdan ayrılmasından sonra Ersun Yanal'la anlaşan ve başarılı bir grafik çizen Karadeniz ekibinin devre arasında Galatasaray'dan Veysel Sarı'yı almak istiyor.
Eurosport'un haberine göre; Geçen sezon Eskişehirspor'dan transfer edilen ve geldiği günden beri Galatasaray'da beklenen performansı gösteremeyen Veysel Sarı için Ersun Yanal devreye girmeye hazırlanıyor. Eskişehirspor'da teknik direktörlüğünü yaptığı Veysel Sarı'yı Trabzonspor forması altında eski günlerine döndürmek isteyen tecrübeli hocanın bu transferi sonlandırmak istediği belirtildi.

Galatasaray yönetimi ise teknik direktör Hamza Hamzaoğlu tarafından istenilen şansı bulamamasından dolayı Veysel Sarı'yı göndermeye sıcak bakarken, genç futbolcu için Bordo-mavili kulüpten farklı bir plan uygulamaya hazırlanıyor. Özellikle Alex Telles'in defansif anlamdaki eksikliklerinden dolayı bu bölgede sıkıntı yaşayan Hamza hocanın Trabzonspor'dan İshak Doğan'ı istediği belirtildi.
26 yaşındaki Veysel Sarı bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 9 maçta toplam 705 dakika görev alırken gol atma başarısı gösteremedi. Almanya doğumlu olan ve Trabzonspor'un sezon başında KDÇ Karabükspor'dan transfer ettiği İshak Doğan ise bu sezon sadece 6 maçta forma şansı bulabildi.

Editör: TE Bilisim