Galatasaray Futbol Şubesi Sorumlusu Abdurrahim Albayrak dün gece Bağcılar'da katıldığı bir söyleşide üç futbolcularını sattıklarını açıklamıştı. Ancak tecrübeli yönetici, o futbolcuların kim olduğuna dair bir bilgi paylaşmadı.

FANATİK o isimlere ulaştı!

Galatasaray'da gönderilen 3 futbolcu; Engin Baytar, Gökhan Zan ve Yiğit Gökoğlan... Devre arasında yolların ayrılacağı bu üç futbolcudan Yiğit Gökoğlan, kiralık olarak diğerleri ise bonservisleriyle birlikte gönderildi. Bu oyuncuların gönderilmesini, Prandelli'nin gidişiyle birlikte göreve gelen Hamza Hamzaoğlu istedi.

Sezon başında Prandelli tarafından kadro dışı bırakılan Engin Baytar, basına yaptığı açıklamalarla yönetimi kızdırmıştı. Baytar'ın gönderilmesinde bu açıklamaların da etkisi oldu. Baytar, Galatasaray'a 2011 yılında Trabzonspor takımından gelmişti. Sarı-Kırmızılı takımda satılan bir diğer futbolcu Yiğit Gökoğlan ise kulübe 2012 yılında Manisaspor'dan katılmıştı. Gökoğlan, Galatasaray'da bugüne kadar 9 karşılaşmada yer aldı.

Yolların ayrıldığı bir diğer oyuncu Gökhan Zan, 2009'da Beşiktaş'tan transfer edildi. Zan, 5 yıl boyunca Sarı-Kırmızılı formayı terletti, birçok önemli karşılaşmada görev aldı.


FANATİK

 

Editör: TE Bilisim