TFF Kadınlar Futbol Liginde 3. Lig’de mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı ertelenen maçta rakibi Siirt Hasbeyspor’u 6-0’lık net bir skorla yenmeyi başardı.

                                                                                                 

Van Büyükşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı ertelenen maçta karşılaştığı rakibi Siirt Hasbeyspor’u 6-0 gibi net bir skorla yenmeyi başardı. Kadınlar 3. Lig’inde mücadele eden ve bir üst lige çıkmak için play-off oynamayı garantileyen Van Büyükşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı daha önce ertelenen Siirt Hasbeyspor ile İŞGEM Futbol Sahası’nda karşı karşıya geldi. Oynanılan karşılaşmayı aralarında Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Hatice Çoban, Van Büyükşehir Belediyespor Kulübü eş başkanları Ayşe Harmancı ve Mehmet Bayram’ın yanı sıra çok sayıda kişi izledi.

 

Yedek ağırlıklı olarak maça çıkan ev sahibi Van Büyükşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı ilk dakikalardan itibaren oyun hakimiyetini koruyarak ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. İkinci yarının başlaması ile birlikte oyuna hızlı giren Van Büyükşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı ikinci yarı da Siirt Hasbeyspor kalesine 4 gol bırakarak maçı 6–0 gibi net bir skorla kazanmayı başardı. Maç sonrası kadın futbolcularla bir araya gelen Eş Başkan Çoban, kadın futbolcuları tebrik ederek başarılar diledi. Siirt Hasbeyspor’lu kadın futbolcuları da ziyaret eden Eş Başkan Çoban, fair-play oyunlarından dolayı kadın futbolculara teşekkür etti.

 

EŞ BAŞKAN ÇOBAN ANTRENMANI İZLEDİ

Çoban ve beraberindekiler daha sonra şehir stadyumunda hafta sonu Ankara’da rakibi Ankara Demirspor ile karşılaşacak olan Van Büyükşehir Belediyespor antrenmanını izledi. Statta Van Büyükşehir Belediyespor yöneticileri ve teknik direktör Tarık Daşgün tarafından karşılanan Eş Başkan Çoban burada yöneticiler ve teknik direktör Daşgün’den bilgi aldı. Hafta sonu oynayacakları müsabakada yönetici, teknik heyet ve futbolculara başarılar dileyen Eş Başkan Çoban, antrenmanı kısa bir süre izledikten sonra stattan ayrıldı.

Editör: TE Bilisim