ŞEHRİVAN SPOR: Van Spor Futbol Kulübü’nden teknik direktörlük görevinden istifa eden Taner Taşkın’ın yerine Sportif Direktör Feyyaz Uçar’ın getirildiğini açıklandı.

Van Spor Futbol Kulübü Başkanı Servet Yenitürk, yaptığı açıklamada ligin kalan bölümünde Sportif Direktörü Feyyaz Uçar’ın göreve getirildiğini duyurdu.

“FEYYAZ UÇAR İLE YOLA DEVAM KARARI ALDIK”

Yenitürk, Teknik Direktör Taner Taşkın’ın istifasının ardından yeni bir teknik kadro için yönetim kurulu olarak çalışma başlattıklarını kaydederek sözlerini şöyle sürdürdü: “Yeni bir hocanın gelip takıma uyum sağlaması, takımı ve grubu tanımasının zaman alacağını göz önünde bulundurarak, yönetim kurulumuz ve futbolcularımızın da düşüncelerini alarak takımı ve grubu tanıyan bilen, geçen sezonda yanımızda olan Feyyaz Uçar hocamızla yola devam etme kararı bizde hasıl oldu” dedi.

“TAKIMA YENİ TAKVİYELER YAPACAĞIZ”

Sportif Direktörü Feyyaz Uçar ile görüştüklerini ve ilk olarak kabul etmediğinin altını çizen Yenitürk, “Bunun etik olmayacağını bize söyledi. Bizde yönetim kurulu ve futbolcularımızla hocamızı ikna ederek kendisiyle yola devam kararı aldık. Yeni hocamız Feyyaz Uçar kendi ekibini kuracak inşallah. Van'dan da ekibe takviye yapacağız. Ankara Demirspor maçına Feyyaz Uçar hocamız ve alt yapı hocalarımız 2 idman yaptırarak takımı maça hazırlayıp kadroyu oluşturdular. Kendilerine teşekkür ediyoruz. İnşallah hocamızın tecrübesi bilgisi ve bizlerin taraftarlarımızın vereceği destekle takımımız başarılara imza atacaktır” diye belirtti.

“VAN'A GALİBİYET VE 3 PUANLA DÖNECEĞİZ”

Son olarak hafta sonu oynanacak karşılaşmaya değinen Yenitürk, “Ben takımımıza inanıyorum güveniyorum. Takımımızın verdiği mücadeleye Ankara Demirspor maçında hepimiz şahit olduk. İnşallah aynı mücadeleyle Van'a galibiyet ve 3 puanla döneceğiz. Teknik kadromuza ve futbolcu kardeşlerimize sahip çıkalım gerekli desteği verelim. İnanın onlarda gereğini yapacaklardır.  Bu takım Van'ındır Vanlınındır. Hep birlikte inşallah layık olduğu yere getireceğiz yeter ki birliğimiz tam olsun" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim